Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pivovarnická společnost K Brewery Trade, a. s. mění název na Pivovary Lobkowicz, a. s.

2. 2. 2012 - Obchodní jednotka pivovarnické skupiny K Brewery, do které patří Pivovar Janáček a dalších šest regionálních pivovarů v Čechách a na Moravě, změnila název. Místo K Brewery Trade, a. s. od 1. 2. 2012 používá název Pivovary Lobkowicz, a. s.

Společnost přitom o změně názvu uvažovala již delší dobu. „Jako ryze česká společnost, za níž stojí pouze český kapitál a která se zabývá prodejem piva vyrobeným výhradně v České republice, chceme nést i český název, který lépe vystihne předmět našeho podnikání,“ uvedl Zdeněk Radil, jeden z akcionářů skupiny a zároveň její generální ředitel.

Společnost zvolila název podle své vlajkové lodi – ležáku Lobkowicz Premium, který nese jméno jednoho z historicky nejvýznamnějších českých šlechtických rodů, jenž mimo jiné dříve vlastnil také jeden z pivovarů skupiny. Společnost si zachovává slogan „Návrat k tradici“, nezměněn zůstal i název mateřské organizace K Brewery Group, a. s.

Pivovaru Janáček, a. s. se změna žádným způsobem nedotkne. Pivovar v Uherském Brodě bude i nadále vyrábět deset druhů piv – výčepní piva Perun, Dukát a Olšavan, ležáky Patriot, Patriot nefiltrovaný, Patriot tmavý a Extra, vídeňský ležák Kounic a Kounic nefiltrovaný a speciální pivo Comenius.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz