16. 9. 2016 - Všichni milovníci dobrého jídla a pití se mohou v sobotu 17. září od 11 do 15 hodin těšit na nevšední kulinářský zážitek v Lázních Luhačovice. Ve Francouzské restauraci ALEXANDRIA****Spa & Wellness hotelu připravili Dožínkové hodování pojaté jako bohatý brunch.
„Dožínkový brunch, který se stal tradicí, pořádá náš hotel již pátým rokem. Základem bude opět regionální kuchyně a místní speciality. Hosty přivítá moravská slivovice a hruškovice, ochutnat mohou pečená vepřová kolena, domácí zabijačku a další moravské speciality. Nebude chybět ani pravý burčák, který skvěle doplní dožínkovou atmosféru. To vše také za doprovodu krojované cimbálové muziky,“ zve na připravovanou akci ředitelka hotelu Miloslava Fialová a dodává: „Každý návštěvník dožínkového brunche získá také poukaz na 50% slevu na vstup do wellness centra, kde je k dispozici bazén, saunový svět, Kneippův chodník a vyhřívaná lehátka.“
Věhlasnou Francouzskou restauraci, která je vyhlášená svojí kuchyní, vede šéfkuchařka Jitka Boráňová. Její kulinářské umění odměnila loni Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, jedním z nejvyšších ocenění – bronzovou medailí M. D. Rettigové.
Text a foto: Lázně Luhačovice
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.