Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Prague Bar Show se koná již za měsíc!

Prague Bar Show se koná již za měsíc!

22. 9. 2016 - Šestý ročník Prague Bar Show, který se uskuteční ve dnech 18. a 19. října v Praze na Novoměstské radnici na Karlově náměstí, se nezadržitelně blíží. Pozvání přijal i Iain Bell, jehož vystoupení celou Prague Bar Show uzavře. Těšit se můžete také na panelovou diskuzi zaměřenou na tzv. craft brands.

Letošní Prague Bar Show nabídne pestrou plejádu zahraničních hostů z různých koutů Evropy: Polska, Německa, Rakouska, Itálie, Španělska a Velké Británie. Z poslední z jmenovaných zemí dorazí hned dva řečníci. Prvním je Edgar Harden, který představí svou společnost Old Spirit Company. Tématem budou vintage spirits, transformace konkrétních druhů spiritů v letech 1950, 1980 a v současnosti a také proměny etiket, které jsou na destilátech tím nejvýraznějším amnohdy i nejzajímavějším.

Druhým řečníkem je Iain Bell, který svou prezentací celou Prague Bar Show ukončí. Iain je zdravotní a wellness konzultant, který se zaměřuje ve svém poradenství na nápojový průmysl. Jeho seminář Being a Super Human Bartender nabídne pohled na účinky alkoholu z fyziologického hlediska a na možnosti barmanů, jak s alkoholem pracovat tak, aby důsledky pro jejich hosty byly co nejméně ničivé.

S ohledem na fakt, že česká nápojová scéna je rozvinutá a na dostatečně vysoké úrovni, jsme se rozhodli podobně jako v loňském roce zařadit semináře, které přímo nesouvisejí s mixologií. V úterý Petr Mára poradí s time managementem, ve středu pak návštěvníky čeká přednáška psychologa Dalibora Špoka. Zpestřením bude i panelová diskuze se zástupci „craft brands“ Martinem Žufánkem, Jáchymem Klimentem a Adam Matuška. Diskuzi bude moderovat Jan Braniš.

02920-whiskey-972936__180.jpg

VstupenkyVstupenky jsou v prodeji prostřednictvím formuláře na webových stránkách Prague Bar Show (http://www.praguebarshow.cz/vstupenky). Pro předplatitele BARLIFE platí jako každý rokvstup zdarma. Vstupenka bude vložena vříjnovém čísleajeplatná projednu osobu.

Seznam vystavovatelů Prague Bar Show 2016Almeco, Barstore, Barlife, Bartida, Basys, Bohemia Sekt,Coca-Cola, Coffeebreak, Česká Barmanská Asociace, Europapier, Espresso,Fatboy, EM Drinks, Fleret, G ́Rack,Gaia Group, Global Spirits,Granette & StarorežnáDistilleries, Heineken, Hoshizaki Europe,Illy, Julius Meinl Coffee, Justincase, Karloff, Karlovarské minerální vody, Kratochvílovci, Makro, Moët Hennessy Czech Republic, Nespresso, Old Spirits Company, Perrier, Pivovary Staropramen, Premier Wines& Spirits,Premium Gastro, Red Bull, Rémy Cointreau, Rituale Caffé,Rudolf Jelínek, Rumako, Sibbaris, Stock Plzeň -Božkov, Yim & Piu,Zanziba

text: Česká barmanská asociace, Foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz