Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Buchlovice ožijí Trhem v podhradí

Buchlovice ožijí Trhem v podhradí

22. 9. 2016 - V sobotu 25. září se od 9 do 17 hodin uskuteční Buchlovicích na Uherskohradišťsku Trh v podhradí. Nabídne příjemné chvilky při kulturním programu, možnost dát si něco dobrého či něco si koupit, podívat se na originální traktorky a jiné samohyby.

Pořadatelé připravili bohaty program. vystoupí foklorní soubory i dechové muziky. Mimořádným zážitkem se stane žehnání nového včelího úlu. Součástí trhu letos bude i „SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ JABLEČNÉ COKOLI“ v němž budou moci svou dovednost a fantazii prokázat místní hospodyňky. Hodnotit pak budou sami návštěvníci.

Opět bude vyhlášena i SOUTĚŽ O TITUL „BUCHLOVSKÝ ŠÍP“. Zde se budou prezentovat zase buchlovičtí chlapi. K vidění budou podomácky vyrobené či zakoupené traktory, které se společně předvedou ve spanilé jízdě obcí.  Titul Buchlovský šíp získá ten, který se bude nejvíce líbit návštěvníkům Trhu v podhradí.

02922-161d4e96-5ef5-11e5-8372-005056ab0011.jpg

text: TIC Buchlovice

Foto: iDDK

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz