Štamgast & Gurmán

Vajíčkový salát

Autor receptu
AKADEMIE KVALITY

Recept pro vás uvařil
no name

(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
10 vajec

1 červená cibule

2 stonky řapíkatého celeru

svazek ředkviček včetně listů

400 g bílého jogurtu

1 lžíce plnotučné hořčice

sůl

čerstvě mletý pepř
 

Postup
1. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte a nakrájejte na kostičky. 2. Na malé kousky pak nakrájejte také celer, ředkvičky a cibuli. 3. Vše promíchejte, přidejte jogurt, hořčici, osolte a opepřete. 4. Nakonec přeberte pár hezkých ředkvičkových listů, pokrájejte je nadrobno a také přidejte do salátu.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2020, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz