29. 9. 2016 - ZLÍN - Podzimní období je tady a kromě EET (elektronická evidence tržeb) nám přináší do gastronomie i mnoho obyčejných lidských radostí. A o těchto radostech je nové podzimní číslo tištěného časopisu Štamgast&Gurmán.
Je to asi taková naše vlastnost. Když už dlouho něco nějak funguje, přijde spasitel s nápadem, jak to udělat v jeho očích mnohem lepší. A tak to tady máme!
Na podzim avizované zavedení EET (elektronická evidence tržeb) není ale jediným „hřebíčkem“ pohostinství. Jsou to třeba i neustále se měnící podmínky k podnikání, legislativa a určitě i to, že dnes nejsou lidé, kteří by na to všechno vlastně měli dělat – zaměstnanci.
Naštěstí nám podzim kromě EET přinese i mnoho obyčejných lidských radostí. Těšit se tak můžeme na podzimní hodování – burčáky, husí hody, zvěřinu, mladá vína a je toho mnohem více, jak prozrazuje i naše anketa s šéfkuchaři. A těch akcí! KávaFest, festival whisky, champagne, soutěže kuchařů. Stačí si jen pečlivě přečíst toto číslo a budete vědět, kdy a kam zajít.
A i když dnes máme každý čím dál méně času, najděte si i chvilku pro sebe a zajděte si na dobré jídlo do restaurace, řízné pivo do pivnice nebo jen na kávičku do příjemné kavárny.
Přeji vám příjemné čtení, Jaroslav Střecha, vedoucí časopisu
Nové číslo si přečtete ZDE: http://archiv.stamgastagurman.cz/archiv/SG-2016-04.pdf
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.