Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Třinec Čokoládový Festival 2016

Třinec Čokoládový Festival 2016

5. 10. 2016 - TŘINEC - Po úspěchu ročníku 2015, který vidělo více než 6000 návštěvníků, mají milovníci čokolády v Třinci nový termín. Od pátku 7. října do neděle 9. října 2016 se v KD Trisia uskuteční Čokoládový Festival s výstavou obalů čokolád z celého světa, obrazů malovaných čokoládou, kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami.

Čokoládový Festival 2016 v Třinci, pořádaný agenturou ChrisFromParis, je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Vstupné činí 50,- Kč (30,- Kč pro seniory / 30,- Kč pro studenty). Děti a mládež do 6 let mají na akci vstup zdarma. Zájemci mohou rovněž soutěžit o volný vstup na www.cokoladovy-festival.cz

Čokoládový veletrh se představí na prostranství o rozloze 1.000 m2 a návštěvníkům nabídne tři hlavní sekce:

Velkou výstavu obalů čokolád z celého světa

Kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty

Prodejní stánky partnerských organizací

Tento rok pořadatelé otevřeli dveře Čokoládového Festivalu i dalším pochoutkám, a to vaflím, perníku a bonbonům. Návštěvníci se mohou těšit například na kulinářské přehlídky šéfkuchařů (Julian Robinson, David Cirkva), kde mohou zhlédnout mimo jiné přípravu rozličných dezertů, ale také méně obvyklých jídel,třeba vysušená panenka v horkém kakau s bylinkovou směsí nebo dýňový krém s hoblinkami z bílé a hnědé čokolády.

Ve výstavní části festivalu bude k vidění bezmála 500 obalů čokolád z celého světa, které pro účely akce zapůjčil p. Stanislav Kramský. Výstavu pak doplní historické předměty, filmové dokumenty a fotografie, vztahující se k výrobě čokolády.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit si různé druhy čokolád a dalších produktů u stánků společností Carezza - ChocoKebab, Čokofontana, Kamila Pralines, ChocoMe, Chocolaterie Haviřov, Mistr Vonka, ChocoBonte, Italské Likéry, Kamelie – Vino z Francie, Amali manufaktura, ItalKomerce, a mnoha dalších

Čeká vás široká nabídka delikates a výrobků z čokolády na které jen tak nezapomenete a které jste možná ještě ani neviděli. Například čokoládové pivo jen tak v nějakém supermarketu asi nekoupíte o čokoládovém kebabu nebo nářadí z výborné čokolády ani nemluvě.

Bude to zkrátka jedinečné setkání všech milovníků čokolády, které byste si rozhodně neměli nechat ujít!

 

Kontakt: Čokoládový Festival, Agentura ChrisFromParis, Jižní 299/25, 783 01 Olomouc

e-mail: delattre_chris@yahoo.fr, info@cokoladovy-festival.cz

www.cokoladovy-festival.cz

02949-Cokoladovy_festival_Trinec.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz