25. 10. 201 - Pokud chcete zažít nevšední gastronomický zážitek, nenechte si ujít kulinářské menu, které pro vás připraví ve středu 2. listopadu Hotel Vyhlídka v Luhačovicích. Těšit se můžete na sedmichodové menu od šéfkuchaře Vládi Šmejkala.
Při vaření používá domácí i zahraniční suroviny, jako například švýcarské Qualivo, kanadského humra nebo třeba valaš-ské hrušky a dýně. A co vás čeká konkrétně? Na talíř dostanete telecí carpaccio doplněné salátem meclun, tataki z hovězího srdce s marinovanou ředkví, tartar z humra zalitý beef čajem, konfitovaný vepřový bok a rozmarýnový jus, Rump steak konfitovaný na másle, sponge z červené řepy, čedarové placičky, šerbet z pečených hrušek a další úžasné delikatesy. Celé menu doprovodí špičková vína. Ti, kteří přicestují z daleka, mohou využít hotelového ubytování s well-ness pobytem a snídaní v ceně.
Počet hostů je limitován, proto neváhejte a registrujte se na e-mail manager@vyhlidka.eu nebo na tel. 777 313 151. Předpokládaná cena je 1450 Kč včetně nealko nápoje.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.