Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

KAFÉ ZÁMEK V CENTRU ZLÍNA

KAFÉ ZÁMEK V CENTRU ZLÍNA

25. 10. 2016 - Dopřávat si bohatého kulturního programu u šálku dobré kávy? V těchto dnech to není ve Zlíně nic nemožného. Jedinečnou možnost odpočinku a přátelského posezení nabízí zájemcům již po několik týdnů zcela nový podnik Kafé Zámek.

Ten přitom ani zdaleka nespoléhá jen na svou výjimečnou polohu v prostorách zlínského zámku. I když je pravdou, že svým návštěvníkům dává naprosto zapomenout na to, že se stále nacházejí v centru krajského města. Kouzelné prostředí vzácné kulturní památky totiž hosty nového podniku zcela oprostí od okolního velkoměstského ruchu a dopřeje jim jedinečné možnosti strávení volného času. A Kafé Zámek toho rozhodně nenabízí málo. „Chceme lidem přinést především pestrou paletu kulturního vyžití,“ prozrazuje hlavní trumfy nového podniku jehoprovozovatel. Hosté kavárny si tak mohou kvalitní kávu či výborné domácí dezerty dopřát při divadelním představení, jazzovém koncertu, při cimbálovce, nebo při sledování letního kina.

02987-apple-strudel-631575__180.jpg

Pestrý kulturní program se pomalu ale jistě už stává neodmyslitelnou součástí nové kavárny. A tuto tradici rozhodně nepřeruší ani blížící se zimní měsíce. Provozovatelé podniku ovšem nezapomínají ani na ty nejmenší. Ti se mohou již brzy těšit na pravidelné dětské programy se zajímavými animátory. A svůj klid v zámeckých prostorách naleznou také maminky. Ty nepochybně ocení dostatečné možnosti soukromí pro svůj pobyt i s těmi nejmenšími dětmi. Případné dlouhé chvíle rodinám zpestří dětský koutek s množstvím hraček, plyšáků či omalovánek. Kafé Zámek nicméně nechce lákat pouze na kulturní akce, množství dobrot či na bleší trh, který v prostorách kavárny jen nedávno zažil svou premiéru. Už v říjnu se totiž návštěvníci dočkají také otevření přilehlého Zámeckého sklepa. Ten své hosty přivítá jak širokou paletou kvalitních moravských, italských či francouzských vín, tak také zajímavými specialitami k vínu. Těmi budou nejrůznější druhy paštik, uzenin či sýrů. Zájmem provozovatele je přitom většinu z této nabídky zajistit u lokálních dodavatelů.

02987-cheese-1163161__180.jpg

 

Prostory zámku nabízí širokou škálu využití také pro nejrůznější soukromé akce. Kavárna pro pět desítek návštěvníků, zahrádka s dalšími osmi desítkami míst či sklepní prostory až pro 60 hostů představují naprosto ideální zázemí pro rodinné oslavy i firemní večírky. Kouzelné prostory zámecké kavárny si zájemci mohou vychutnat nejen ve standardní otvírací době, ale po domluvě i v jiných časech.

Více na www.facebook.com/kafezamek

Text: Kafé Zámek, foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz