Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Archeoskanzen Modrá chystá „přivírání“ se zabíjačkovými dobrotami

Archeoskanzen Modrá chystá „přivírání“ se zabíjačkovými dobrotami

26. 10. 2016 - Archeoskanzen Modrá ležící nedaleko Uherského Hradiště zve v sobotu na „přivírání“ sezony. Slavnostní Zamykání skanzenu proběhne v sobotu 29. října a příchozí se mohou těšit na zabijačku a domácí pálenku. Jde o poslední akci v letošní sezoně, která bude poděkováním návštěvníkům za celoroční zájem.

Archeologický skanzen v lokalitě původního velkomoravského osídlení nabízí ideální podobu opevněného sídliště z 9. století. Už v sobotu 29. října zde končí bohatým programem letošní sezona.

Od 10:00 vás čeká program doplněný zabíjačkovými pochoutkami. Děti ocení vystoupení kouzelníka, dospělí ochutnají pálenky a likéry.

Na své si tu přijdou jak nejmenší děti, které zaujmou volně pobíhající prasátka, kozy, slepice, ovečky nebo oslík Figo. Pro starší děti je zde například možnost lukostřelby a spousta zajímavých věcí je tu i pro zvídavé rodiče. Skanzenem můžete projít s pracovními sešity obsahujícími úkoly a zajímavosti, které rozšíří vědomosti vás i vašich dětí.

Text a foto: Archeoskanzen Modrá, Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz