Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Studenti gastronomických oborů byli opět úspěšní

Studenti gastronomických oborů byli opět úspěšní

8. 11. 2016 - V říjnu se na Slovensku konala Mezinárodní soutěž v gastronomii. Její dvanáctý ročník proběhl ve dnech 17. až 21. října. Uskutečnila se v Bratislavě za účasti škol z Polska, Chorvatska, České republiky a Slovenska. Celkem se utkalo deset družstev.

Střední odborné učiliště a Střední odbornou školu SČMSD s.r.o. Znojmo reprezentovali Martin Dobrovolný, Monika Pešková, Martin Havelka, Roman Šálek, Vladimír Doležal a Přemysl Illek.

Monika Pešková a Martin Dobrovolný získali třetí místo za čtyřchodové menu pro osm osob. Martin Havelka s Monikou Peškovou získali rovněž bronz. Prezentovali se slavnostní tabulí na téma Halloween. Za jednotlivce byl pak nejlepší již zmiňovaný Martin Dobrovolný. Ten vybojoval krásné druhé místo za flambování.

03014-IMG_20161020_134759.jpg

Na tuto prestižní soutěž žáky připravila učitelka odborných předmětů Jarmila Dřevojanová.

 

Text a foto: Mgr. Kateřina Kotoučová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz