Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Malenovický hrad opět hostí Zlínské slavnosti vína

16. 11. 2016 - ZLÍN - Na hradě v Malenovicích se v sobotu 19. listopadu uskuteční již 2. ročník Zlínských slavností vína.

Pro návštěvníky akce je připraven bohatý celodenní program, v němž si každý přijde na své. Můžete se těšit na prezentaci více jak dvaceti vinařství. Na ochutnávku Svatomartinských i dalších druhů vína. Na akci bude i nemalé zastoupení farmářských a domácích regionálních výrobců pochutin všeho druhu. Na své si takto přijdou i milovníci dobrého jídla. Pro zahřátí budou k dispozici teplé nápoje v podobě kvalitní kávy, čaje a jiných nápojů. Celým dnem Vás bude provázet cimbálová muzika Valašsko. V rámci doprovodného programu vystoupí kouzelník, proběhne losování o mnoho hodnotných cen a pro nejmenší bude připraveno malování na obličej nebo jízda na ponících. Na všechny pak čeká i jedno speciální překvapení.

„Po velmi úspěšném prvním ročníku jsme se rozhodli zařadit mnohem více stánků s občerstvením toho nejlepšího charakteru. Domácí výroba, kvalitní suroviny a prvotřídní chuťový zážitek. To bude mimo značného zastoupení vinařů, velké plus letošního ročníku“. Říká jeden z organizátorů, Aleš Postava.

Začátek programu je v 9 hodin ráno. Akce proběhne za jakéhokoliv počasí. Budou připraveny i party stany a krytá posezení. Vstupné činí 140 Kč na místě a 99kč v předprodeji. V ceně vstupného je zahrnuta degustační sklenička, informační materiál a slosovatelný náramek.

Z celkového objemu vstupného, bude část věnována na dobročinné účely. „Vzhledem k tomu, že je tato akce na hradě poslední akcí na delší čas, můžou návštěvníci slavností vína, vidět naposled hrad v jeho původní podobě. Poté bude probíhat poměrně nákladná a dlouhá rekonstrukce“. I toto je jeden z dobrých důvodů na naši akci přijít“ Doplnil druhý z organizátorů akce, Jan Svoboda.

Parkování návštěvníků akce je možné před vjezdem do firmy VLW, spol.s.r.o. jenž má sídlo pod hradem a v přilehlých ulicích, případně u pošty a za kruhovým objezdem.

Pořadatelem akce je spolek Best4life, z. s. www.best4life.eu .Akce probíhá pod záštitou Ministerstva zemědělství ČR a senátorů Zlínského kraje.

Text: Jan Svoboda

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz