Štamgast & Gurmán

Ovar, sádlo, škvarky a další dobroty z domácí zabíjačky

Ovar, sádlo, škvarky a další dobroty z domácí zabíjačky

21. 11. 2016 - Ve dnech 2. až 4. prosince se v rekraačních středisku Královec (Valašské Klobouky) tradiční gastronomickou akci - pravou valašskou zabíjačku. V pátek proběhne příprava na výrobu vepřových specialit a vše co k tomu patří. V sobotu proběhne práce a zase práce, k tomu trocha dobrého pití a zábavy. K ochutnání budou nejen škvarky, ovar, jitrnice a tlačenka, ale také několik jiných vepřových produktů. Účastníci víkendu mají v ceně výslužku - balíček s čerstvými výrobky.

03041-94a2ebc7-1af5-4e1d-a5df-81e65c295beb_656_449_crop.jpg

Text a foto: Kudy z nudy

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz