Štamgast & Gurmán

Seminář na téma: Příprava bezlepkových pokrmů

Seminář na téma: Příprava bezlepkových pokrmů

23. 11. 2016 - na Střední škole hotelnictví a společného stravování Teplice nad Metují proběhne seminář na téma Příprava bezlepkových pokrmů, jehož lektorem bude Pavel Bortník, garant projektu Zdravé vaření do škol.

Program semináře:

- Představení tématu semináře: „Co je to bezlepek“, prezentace s ochutnávkou bezlepkových výrobků firmy Dobroty s.r.o. –  Martin  Mrázek

- Ukázka nového způsobu úpravy pokrmů se zaměřením na zdravou výživu a využití bezlepku

- Ukázka přípravy moderních salátů

- Příprava bezlepkových polévek - dýňová polévka se zakysanou smetanou a dýňovým concasé, silný domácí vývar s plněnou raviolkou a zeleninou julienne

- Ukázka správného zahušťování omáček – bez řídnutí po regeneraci

- Ukázka vaření metodou sousvide - jehněčí karé s pastiňákovo kaštanovým pyré, houbovou polentou a redukcí z portského vína

- Příprava domácího knedlíku

- Ukázka bezlepkových dezertů - čokoládový dortík z dýňové mouky s malinovým juice a nočkem ze zakysané smetany, kokosová panna cotta, marinovaný kumquat, melounové žele

- Aranžování pokrmů a expedice

- Ochutnávka hotových jídel

- Dotazy a konzultace

03045-food-1351290__340.jpg

Informace

Seminář pořádá AKC ČR z.s., pobočka východní  Čechy  ve spolupráci s firmou Dobroty s.r.o. Libenice.

Uzávěrka přihlášek je 20. listopadu 2016. Poplatek za seminář musí být uhrazen do data konání semináře. On-line přihlášky naleznete na www.akc.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz