Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Valentýnské lyžování i Valentýnské menu

Valentýnské lyžování i Valentýnské menu

13. 2. 2012 - VELKÉ KARLOVICE – Oslavit Valentýna odlehčenou formou mohou od pondělí 13. do pátku 17. února návštěvníci Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích.

Díky akci „Valentýnské lyžování za hubičku“ mohou získat pro svého partnera či partnerku skipas zdarma.
„Pokud lyžaři dorazí k pokladně společně a prokáží věrohodně své vzájemné city, získají k zakoupenému skipasu druhý ve stejné hodnotě zdarma. Způsob, jakým pokladní přesvědčí o své zamilovanosti, záleží zcela na jejich fantazii. Respektujeme přitom, že zamilované mohou být i děti či osoby stejného pohlaví,“ láká Lubomír Sušila ze Ski areálu Razula.

Bonus lze uplatnit u pokladny u sjezdovky Razula na všechny typy skipasů včetně večerního lyžování. „Vzhledem k tomu, že ve všední dny lze ještě k vybraným skipasům získat v rámci akce „Lyžuj a plav“ hodinový vstup do termálních bazénů Wellness Horal zdarma, mohou páry příjemně završit den ve Velkých Karlovicích koupáním ve slané vyhřívané vodě v blízkém hotelu Horal,“ doplnil Lubomír Sušila.

Pro zamilované jsou ve Ski areálu Razula připraveny i další akce. Hotel Galik u stejnojmenné sjezdovky nabízí od 14. do 19. února Valentýnské menu. Ve Spa hotelu Lanterna, v zážitkové restauraci Vyhlídka, je degustační Valentýnské menu v nabídce až do konce února. Do konce února tam nabízejí i Valentýnské pobyty.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz