Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Plesy, na kterých byste neměli chybět

Plesy, na kterých byste neměli chybět

13. 2. 2012 - VÝCHODNÍ MORAVA – Jestliže je únor považovaný za tradiční plesový měsíc, pak rozhodně platí, že Východní Morava ctí tradice. Milovníky tance a společenské zábavy čeká další skvělý závěr týdne.

Ples, který má přímo v názvu Společenský, se chystá ve Společenském domě Sušil v Bystřici pod Hostýnem, zahájen bude v pátek 17. února ve 20 hodin. K tanci a poslechu zahraje skupina Novis. Vstupné stojí 100 korun, lístky lze získat i v předprodeji ve školní družině místní ZŠ T.G. Masaryka.

Ples vinařský, a to už čtvrtý ročník, bude možné v pátek navštívit v Hluku na Uherskohradišťsku. Hostit jej budou prostory místní sportovní haly, zábava začne v 19:30. Vedle výborného vína bude předností plesu i muzika, hrát budou Kumpanovi muzikanti, Mistříňanka, cimbálové muziky Grejcar a Mladí Burčáci, vystoupí také taneční skupina Rokaso. Velmi atraktivní bude tombola, hlavní cenou totiž bude nábytek pro domácnost za 50 tisíc korun. Vstupné s místenkou stojí 290 korun.

Ples s charitativní myšlenkou se chystá v sobotu 18. února ve zlínském Interhotelu Moskva, jde o společenskou akci Oblastního spolku Českého červeného kříže. V Kongresovém sále se začne tančit ve 20 hodin, hrát bude skupina I. D. Band. Lístky si lze s předstihem zajistit na telefonu 577 430 011 nebo v prodejně Darka na náměstí Míru.

Ples, který možná založí dlouhou tradici. Tak by se dal označit sobotní 1. ples města Vizovice, hostit jej bude Dům kultury. K poslechu a tanci zahraje dechová hudba Fryštácká Javořina a swingová kapela Avion swing band, vystoupí taneční a mažoretková skupina SDOM Zlín a orientální tance při DDM Zvonek, organizátoři slibují i bohatou tombolu. Můžete se těšit na bohatou tombolu. Ples začne v 19 hodin. Vstupné s místenkou vyjde na místě na 170 korun, 100 korun bude stát bez místenky. Předprodej lístků je v papírnictví Pavelka ve Vizovicích a v Informačním centru Vizovice - 150 korun s místenkou a 100 korun bez místenky.

Farní ples ve Společenském domě Sušil v Bystřici pod Hostýnem, který se uskuteční také v sobotu, nabídne výbornou brazilskou kávu! A také tradičnější záležitosti, jako zvěřinový guláš a dobré moravské víno. O hudební doprovod se postará Blue Band Copany. Vstupné je ve výši 120 korun, výtěžek ze vstupného bude věnován na opravu kostela sv. Jiljí v Bystřici pod Hostýnem. Program začne v sobotu od 19:30.

Spojení masopustních tradic a plesů nabídne sobotní Valašský končinový bál ve Společenském domu U Pernických ve Valašské Bystřici. Začátek je v 19 hodin. K tanci a poslechu bude hrát dechová hudba Bystřičanka a cimbálová muzika Troják. Valašské tance a kroje předvede taneční soubor Troják. To, že masopust je o štědrosti potvrdí bohaté občerstvení, sudové víno a lákavá tombola.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz