Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Soutěžte o nejlepší valašský recept!

 4. 3. 2011 VELKÉ KARLOVICE – Turistický resort Valachy ve Velkých Karlovicích vyhlásil soutěž O nejlepší valašský recept pro všechny kuchařky a kuchaře, kteří se chtějí podělit o svůj osvědčený návod vycházející z tradiční valašské kuchyně a také se s ním "proslavit". 

 Odborná porota z receptů vybere ten nejzajímavější. Pokrm připravený podle něj bude zařazen do menu zážitkové restaurace Vyhlídka v turistickém resortu Valachy. V jídelníčku bude uveden i se jménem autora. Ten bude odměněn také dvoudenním pobytem pro dvě osoby ve Spa hotelu Lanterna v listopadu, v době konání 3. ročníku Karlovského gastrofestivalu. Podmínkou pro zařazení receptu do užšího výběru poroty je použití typických valašských surovin. Mezi ty tradiční patří například králičí, kůzlečí či jehněčí maso, luštěniny, zelí, brambory či řepa. Uzávěrka je 30. května.        Ceny pro autory nejlepších receptů: 1. cena – pobyt na 1 noc pro 2 osoby ve Spa hotelu Lanterna při Karlovském gastrofestivalu + vícechodová degustační večeře pro 2 osoby v hodnotě 4 300 Kč + uvedení receptu do menu včetně jména autora 2. cena – Relaxační neděle (1 noc s polopenzí a masáží pro 2 osoby) 3. cena – Relaxační neděle (1 noc s polopenzí a masáží pro 1 osobu)

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz