Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hotel Adamantino, příjemný pobyt s výborným jídlem a wellness procedurami

Hotel Adamantino, příjemný pobyt s výborným jídlem a wellness procedurami

25. 12. 2016 - PR - Chcete si užít příjemný pobyt s výborným jídlem a wellness procedurami, navíc v krásném prostředí kousek od Luhačovic? Doporučujeme vám nekuřácký hotel Adamantino. Ideální místo, kam se můžete schovat před každodenním stresem i se svoji rodinou.

V obci Pozlovice jen kousek od Luhačovic najdete hotel Adamantino. Díky své poloze mimo veškerý ruch města, zde objevíte klidné místo s výhledem na Luhačovickou přehradu, která je i v zimě oblíbeným místem k procházkám na čerstvém vzduchu. V chladnější dny hoteloví hosté s nadšením vítají tamní wellness s vyhřívaným bazénem. Relaxují ve whirpoolu i v sauně s bazénkem. Zajímavá je také nabídka masáží. Jako zrození se budete cítit po relaxační nebo třeba po medové...

V letní sezóně v hotelu myslí i na aktivní hosty a nabízí jim možnost zapůjčení horských kol. Mohou si zde zahrát také tenis, volejbal nebo třeba kulečník. V létě je hotel úžasný díky přehradě, která je hned vedle něj a aquaparku na protějším břehu. Pokud máte rádi brusle, máte vyhráno. Celá přehrada se dá nádherně objet na in-linech. U hotelu bylo nově zbudováno dětské hřiště a stezka zdraví - posilovací venkovní stroje, které jsou přímo pod hotelem u přehrady.

03111-adamantino_stamgast_a_gurman_web.jpg

Adamantino láká k návštěvě také milovníky dobrého jídla a pití. Tamní šéfkuchař dbá na moderní trendy ve vaření a předkládá svým hostům mimo jiné i sezónní degustační menu. Po domluvě je hotelová kuchyně schopna zajistit i jakoukoli úpravu stravy pro dietu, bezlepkovou dietu i vegetariány. Každý si zde může najít to své, včetně pobytového balíčky. Například pro dámy je připraven pobyt pod názvem Pohlazení pro ženy. Dříve narození ocení Pobyt pro seniory, páry s dětmi zase Rodinnou dovolenou. Poloha hotelu je příjemná. Do Luhačovic je to kousek. Přímo ideální na procházku ukončenou popíjením minerálek a křupáním lázeňských oplatek.

03111-Dynovy_krem_s_dynovymi_skvarky.jpg

Obr. Dyňový krém s dyňovými škvarky

 

03111-Hermelinovy_dortik_s_hroznovym_salatem,_brusinkova_redukce.jpg

Obr. Hermelínový dorník s hroznovým salátem, brusinková redukce

 

03111-Soudek_z_listoveho_testa_plneny_makem_a_povidly.jpg

Obr. Soudek s listového těsta plněný mákem a povidly

 

03111-Drobenkovy_kolac_s_matovym_cukrem.jpg

Obr. Drobenkový koláč s mátovým cukrem

 

03111-NADAHO_(Novy_Adamantino_Hotel).jpg

Obr. Míchaný drink NADAHO (Nový Adamantino Hotel)

Foto a text: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz