Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Mezinárodní soutěž GASTRO JUNIOR BRNO BIDVEST CUP 2017 již klepe na dveře!

Mezinárodní soutěž GASTRO JUNIOR BRNO BIDVEST CUP 2017 již klepe na dveře!

2. 1. 2017 - BRNO - Již 23. ročník celorepublikového finále soutěže mladých talentů v oborech kuchař, cukrář a číšník se v roce 2017 koná tradičně opět v lednovém termínu jako odborný doprovodný program mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR.

Celou odbornou gastronomickou veřejnost spojuje juniorská soutěž, která v České republice, bez přehánění, nemá konkurenci. A tak není žádným překvapením, že organi­zační tým prakticky ani nevydechl a jen chvíli po ukončení posledního klání zahájil přípra­vy 23. ročníku, který vyvrcholí v druhé polovině ledna 2017.

Mezinárodní soutěž Gastro Junior Brno Bidvest Cup 2017 je připravena s řadou inovací, což se od organizátorů také každoročně očekává. Soutěž je vnímána jako živý organizmus, jenž potřebuje neustále inovovat, živit a přinášet nové podněty, sledovat trendy, potřeby nejen z oblasti kuchařské a cukrářské, ale také harmonizační procesy z hle­diska servisu, vyšší gastronomie, moderních výži­vových trendů. Jedna z významných historických změn se například odrazila při 21. ročníku konání této soutěže. Došlo ke změně zadání v oboru ku­chařském. 22. ročník byl zajímavý, právě tím, že se nová pravidla rozšířila i na obor cukrářský. Zákla­dem změny je losování tajných surovin, z nichž soutěžící následně vytváří recepturu a podle svojí receptury připravuje tzv. „life“ dezert či pokrm.

03116-GBJ_2016_K_(2_stamgast_a_gurman_web).jpg

Na co tedy organizátoři lákají návštěvníky brněnského finále?

- skvělý doprovodný program v podobě ukázek cukrářů

- ochutnávky zajímavých a připravovaných pokrmů a dezertů

- nedělní program, který je navíc ve znamení soutěže „Ryba na talíř“ Ryba na talíř

- novinka v roce 2017 Soutěž je určena pro amatérské kuchaře.

Každý, kdo je soutěživý se může zapojit. Finále se usku­teční 22. ledna při soutěži Gastro Junior Brno – Bidvest Cup 2017. Ceny jsou velmi atraktivní. Pravidla jsou na internetových stránkách www.rybanatalir.cz

Záštitu nad soutěží Gastro Junior Brno Bidvest Cup 2017 převzali Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, primátor města Brna Ing. Petr Vokřál, kontinentální ředitel WACS pro Střední Evropu, prezident AKC ČR - Bc. Miroslav Kubec.

Zdroj: www.bvv.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz