Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Gastroshow Gourmet Brno restaurant

Gastroshow Gourmet Brno restaurant

11. 01. 2017 - BRNO - Víte co je to Zážitková restaurace? Pokud ne, měli byste zavítat na letošní veletrhy cestovního ruchu GO a Regiontour!

V rámci již 5. ročníku festivalu RegFoodFest bude ve speciálních prostorách Zážitkové restaurace v pavilonu P probíhat společný projekt Veletrhů Brno, Gourmet Brno a Holiday Moments s názvem Gastroshow Gourmet Brno restaurant. Představení, které nemá v brněnských poměrech obdoby. Toto velkolepé čtyřdenní představení špičkových brněnských restaurací si můžete vychutnat všemi smysly.

Nejen že příprava jídel z regionálních potravin bude v přímém přenosu promítána na velkoplošnou obrazovku a komentována odborným průvodním slovem, ale několik šťastných výherců bude mít možnost tyto kulinářské skvosty také ochutnat. Sledujete náš facebook, kde naleznete podrobné informace, jakým způsobem se můžete této výjimečné události pro gurmány zúčastnit.

A nyní, kdo na Gastroshow Gourmet Brno restaurant vystoupí?

Ve čtvrtek 19.1. od 12hod. se představí restaurace Tanzberg - restaurace Marcela Ihnačáka a kdo jiný by vám měl předvést své kuchařské umění, než sám Marcel Ihnačák!

V pátek 20.1. proběhnou hned tři gastroshow za sebou. Od 12 hod. se představí zástupce restaurace Koishi, od 14hod. se představí zástupce restaurace Borgo Agnese a od 16hod. zakončí mistři svého oboru z restaurace Palazzo z hotelu Barcelo.
V sobotu 21.1. se ve stejných časových intervalech představí zástupci kuchařského umění z restaurací Retro Consistorium, Tratoria Castelana a Konfit.
A v neděli 22.1. ve 12hod. zakončí tuto čtyřdenní kulinářskou show známá osobnost z kulinářského studia Divoká vařečka David Viktorín, který představí, jak se vaří líčka na černém pivu v brněnské  restauraci Rynk!

Ke všem unikátním menu se budou podávat vybraná vína Moravských vinařů a výrobců vína, jako jsou: VINOFOL, Veverka Čejkovice, Rodinné vinařství Bílkovi z Velkých Bílovic, GALA nebo Regina Coeli. Zavítejte na veletrhy cestovního ruchu a zjistěte, jak vypadají a jak chutnají jídla v podání špičkových kuchařů připravovaná z regionálních potravin!

 

Zdroj: www.bvv.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz