Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Asociace hotelů a restaurací na Regiontouru společně s Czechtourismem

Asociace hotelů a restaurací na Regiontouru společně s Czechtourismem

13. 01. 2017 - BRNO -Asociace hotelů a restaurací České republiky, která sdružuje majitele a provozovatele hotelů, penzionů, restaurací, odborných škol i partnery nabízejících produkty pro ubytovací či restaurační provozy, se představí na veletrhu Regiontour v Brně.

REGIONTOUR
19.- 22.1. 2017



Asociace hotelů a restaurací České republiky je občanské sdružení, profesní a nepolitická organizace, která má, prostřednictvím krajských sekcí, svá zastoupení po celé České republice. Sekce hotelová, gastronomická, odpovědného podnikání a vzdělávací jsou odborné a poradní skupiny Asociace, které řeší specifika jednotlivých oblastí.

V současné době má členská základna AHR ČR 1380 členů, je stabilní a více jak 70% kolegů jsou členy organizace déle než 5 let. Hlavním cílem Asociace hotelů a restaurací České republiky je podpora podnikatelů v oboru hotelnictví a gastronomie. Pracuje především v oblastech legislativy a lobbingu, při přípravě nových zákonných opatření prosazujeme úpravy, které mohou přispět k lepšímu podnikatelskému prostředí. AHR zajišťuje informační servis a poradenství, tak, aby členové AHR měli všechny informace v předstihu. AHR vzdělává, přibližuje trendy, potkává se na akcích, zprostředkovává kontakty, umožňujeme výměnu zkušeností, propaguje členy, spolupracuje s veřejnou správou, kraji, destinačními společnostmi. Více informací naleznete na: www.ahrcr.cz

Asociace hotelů a restaurací se společně s agenturou CzechTourism a Asociací kuchařů a cukrářů České republiky podílí na partnerském projektu Czech Specials, což je projekt, který si klade za cíl zvýšit povědomí o regionální gastronomii České republiky a vznikl s cílem podpořit restaurace, jež nabízejí tradiční českou poctivou gastronomii v moderním pojetí.

Zdroj: www.bvv.cz
Foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz