Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Charitativní, Zámecký, Srdcový, Valašský. Vyberte si z plesů na Východní Moravě

Charitativní, Zámecký, Srdcový, Valašský. Vyberte si z plesů na Východní Moravě

08. 02. 2017 - VÝCHODNÍ MORAVA – Roztančená Východní Morava - nabídka na pátek 10. a sobotu 11. února je opravdu bohatá.

V pátek se bude tančit ve Strání na Uherskohradišťsku, kde pořádají v tělocvičně místní ZŠ Charitativní ples. Hrát budou Straňanka a cimbálovka Strýci, navštívit bude možné diskotéku DJ Jana Zámečníka. Vystoupí Divadelní soubor Karla Horega, mužský pěvecky sbor SEN, degustovat se budou moravská vína, vstupné je dobrovolné.

V pátek se půjde i na 15. Zámecký ples ve Valašském Meziříčí, začátek je v 20:00. V sále zahraje skupina Marathon Band. Prostory kavárny rozezní swingové a jiné světové melodie Zbyňka Ternera a sklepní prostory M-klubu nabídnou taneční diskotéku DJ Libora, hudba 80. a 90. let. Netradičně v roli tanečnice tentokrát vystoupí známá zpěvačka Anna K., která se loni úspěšně zúčastnila oblíbeného televizního pořadu StarDance.

Kdo nestihne vyrazit na ples v pátek, může využít sobotní nabídku. V Kongresovém centru Zlín pořádají Srdcový ples s velkolepým programem. Tři kapely, jedinečná vodní a písečná animace, atraktivní Pole dance, fotokoutek nebo valentýnský raut. V programu vystoupí také populární slovenská zpěvačka Kristína. Vstupenky na 1500 Kč je možné zakoupit v cestovní kanceláři Delta Reisen v Bartošově ulici 5532, budova Zlínstavu, tel.: 577 700 888 nebo rezervovat na webových stránkách Srdcového bálu www.srdcovybal.cz.

V Bystřici pod Hostýnem chystají 62. Valašský bál, který se uskuteční od 19:30 ve Společenském domě Sušil. K tanci budou hrát cimbálová muzika Bukovinka a cimbálová muzika Valašského souboru Kašava. Připraveno je bohaté tradiční občerstvení, předtančení krojovaných hostů i taneční hry. Vstupenky s místenkou je možné zakoupit předem vždy v pátek od 19 do 21 hodin ve Společenském domě Sušil nebo na telefonu 725 278 223.

V Rusavě na Kroměřížsku zvou na Myslivecký ples, začne v 20:00 v sále Obecního domu. Tradiční myslivecká tombola, bohaté občerstvení, stejně jako zvěřinové speciality. K tanci a poslechu zahraje SEXteť. Vstupné je 100 Kč. Výtěžek z plesu bude použit na nákup krmiva pro zvěř.

V Liptále na Vsetínsku pořádají už 73. Valašský bál. Začátek je ve 20:00 a připraven je i bohatý doprovodný program, jehož vrcholem bude půlnoční překvapení. Vstupné stojí 60 Kč, krojovaní zaplatí 40 Kč. Nabídku dalších plesů a akcí naleznete na www.vychodni-morava.cz.

Zdroj: PhDr. Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s.

Foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz