24. 02. 2017 - Využijte možnosti a přihlaste se na blížící se semináře a kurzy, které pro Vás připravujeme na konci února a v březnu.
1) seminář – AVANTGARDNÍ ČESKO – pořádá pobočka VČ - lektor: Pavel BICEK, datum konání: 25.3., místo konání: Hotel Studánka, Rychnov nad Kněžnou.
Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-372/seminar-avantgardni-cesko
2) kurz – SLAVNOSTNÍ MÍSA PRO 8 OSOB – pořádá pobočka Brno – lektor: Lukáš ENDE, datum konání: 4.- 5. 3., místo konání: Centrum odborné přípravy V. Priessnitze, Jeseník.
Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-377/kurz-slavnostni-misa-pro-8-osob-soutezni
3) kurz – PERNÍK 2D ART – pořádá pobočka Brno – lektor: Veronika KUČOVÁ, datum konání: 11. 3., místo konání: CESK a.s., Jarní 44, Brno
Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-375/kurz-pernik-2d-art
4) seminář – KUCHAŘSKÁ OLYMPIÁDA a soutěžní zákulisí – pořádá pobočka Šumava - lektor: Jan HORKÝ, datum konání: 18.3., místo konání: Pivovarský dvůr Purkmistr v Plzni Černicích
Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-380/seminar-kucharska-olympiada-bocuse-%C2%B4d-or-a-soutezni-zakulisi
Zdroj: Romana Vodičková, AKC ČR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.