10. 3. 2012 - Zima pomalu končí a o slovo se hlásí dlouho očekávané jaro. To je ve znamení bylinek, na které se tentokrát zaměřila i značka Pâté du Chef. Ta představuje novinku Velikonoční luxusní nádivku s kopřivami a vejcem v oblíbeném sto dvaceti pěti gramovém plátkovém balení.
Kopřivy patří k jaru a jsou vnímány jako bylinky očišťující organismus po zimě. Navíc v kombinaci s nádivkou neodmyslitelně patří k Velikonocům.
„Velikonoce patří mezi nejoblíbenější svátky v České republice. Abychom i my přivítali svátky jara dle tradic a zároveň přinesli na trh něco nového, připravili jsme se značkou Pâté du Chef novinku, kterou je luxusní velikonoční nádivka s kopřivami a vejcem. Velikost balení jsme vybrali dle preferencí spotřebitelů, a to 125 g plátek,“ říká brand managerka značky Pâté du Chef, Tereza Nováková. „Zákazníci si také mohou zakoupit velikonoční Duopack s brusinkovou paštikou a paštikou s pečeným masem nebo Bruselskou paštiku s brusinkami v keramické formě ve tvaru vejce, které jsme pro ně u příležitosti Velikonoc připravili,“ dodává Tereza Nováková.
Velikonoční luxusní nádivka s kopřivou
Velikonoční luxusní nádivka s kopřivou je limitovanou edicí značky Pâté du Chef, která je speciálně připravena na Velikonoce roku 2012. Nádivka je vyráběna dle tradiční receptury a obsahuje vepřovou šunku, kopřivy a vajíčka. Velikonční nádivka je vyrobena ve stylu paštik značky Pâte du Chef a tudíž si ji nejlépe vychutnáte vychlazenou
a servírovanou s oblíbeným pečivem.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.