Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Slivovice poteče proudem

Slivovice poteče proudem

12. 3. 2012 - VÝCHODNÍ MORAVA – Východní Moravu opět provoní slivovice, výběr koštů pro nadcházející víkend je bohatý.

Velmi dlouhou tradici má košt slivovice v Jalubí na Uherskohradišťsku, letos napíše už 37. ročník. Navštívit jej lze v sobotu 17. března, začne v 16 hodin. Od 20 hodin bude možné si i zatancovat, vyhrávat bude skupina Sory.

Koštovat nápoj, který „kudy teče, tudy léčí“ bude možné v sobotu i v Uherském Hradišti, v Hostinci u Pučalíka. První vzorky se začnou ochutnávat v 15 hodin.

Ti, co to mají blíže do Halenkovic na Zlínsku, můžou ve stejný den vyrazit na košt slivovice do místního Kulturního domu.

To Havřice u Uherského Brodu nezvou v sobotu do místní sportovní haly na košt, ale na Degustaci slivovice, půjde už o dvacátý ročník této oblíbené akce. Pěstitel, který odevzdá vzorek, má vstup zdarma. „Připravená bude bohatá tombola a zabijačkové speciality,“ zvou organizátoři z TJ Tatran.

Další nabídku akcí na víkend naleznete na www.vychodni-morava.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz