Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK NA RUMFEST 2017 ZAHÁJEN!

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK NA RUMFEST 2017 ZAHÁJEN!

29. 03. 2017 - Rumfest se bude konat 20. května ve Žlutých lázních. Vzhledem k úspěchu loňského ročníku, který navštívilo více než 1200 lidí, dochází ke změně lokace.

Areál Žlutých lázní disponuje oproti Novoměstské radnici většími venkovními prostory, které jsou v průběhu Rumfestu hojně využívány. Lokalita se navíc nachází poblíž vody, lépe se tak podaří navodit atmosféru karibských pláží. Návštěvníci mohou využít i dalších volnočasových aktivit, které jim Žluté lázně nabízí. Areál se nachází v širším centru Prahy, v Podolí, s dobrou dostupností z centra.

V průběhu loňských ročníků byla prezentována vždy více než stovka různých rumových značek, představeny rumové novinky na českém trhu i rumy v České republice nedostupné. Semináře se dotýkaly zajímavých témat o historii i výrobě rumu, často přímo s master blendery jednotlivých značek. Opět se můžete těšit na barmanskou soutěž, program seminářů a seznam vystavovatelů budeme půběžně aktualizovat.

Rumfest organizuje BARLIFE, exkluzivní specializovaný dvouměsíčník zaměřený především na nápojovou gastronomii a mixologii. Tento respektovaný a nestranný titul je pro čtenáře zdrojem vzdělání, inspirace a zábavy iž od roku 2004.

Více informací o Rumfestu naleznete na ZDE

 

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK ZAHÁJEN

Vstupenky na Rumfest je možné zakoupit v síti GoOut nebo v den konání Rumfest na pokladně. DO 31. 3. JE MOŽNÉ VYUŽÍT SPECIÁLNÍ CENU VSTUPENKY POUZE ZA 150 KČ. Pro předplatitele platí jako každý rok vstup zdarma.​

VSTUPENKY ONLINE

 

Zdroj: Barlife

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz