31. 03. 2017 - Využijte možnosti a přihlaste se na blížící se semináře a kurzy, které pro Vás připravuje AKC v měsíci dubnu.
1) seminář – KUCHAŘSKÉ UMĚNÍ OČIMA DVOU LIDÍ – pořádá pobočka Karlovy Vary - lektoři: R. David, L. Skála, datum konání: 5.4., místo konání: kuchařské studio Nestle Profesional, Mezi vodami 2035/31, Praha-Modřany.
Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-386/kucharske-umeni-ocima-dvou-lidi-kteri-k-tomu-maji-urcite-co-rici
2) kurz – CHŘEST – PĚTICHODOVÉ MENU – pořádá pobočka Brno – lektor: A. Vaverka, datum konání: 8.-9.4., místo konání: Kyjovský pivovar, Kyjov.
Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-376/kurz-chrest-petichodove-menu
3) kurz – AIRBRUSH – pořádá pobočka Brno - lektorka: K. Lásková, datum konání: 18.4., místo konání: Restaurace Terasa, Partyzánská 5, Opava – Kateřinky.
Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-387/kurz-airbrush
4) kurz – LUŠTĚNINOVÉ POKRMY VE WELLNESS KVALITĚ – pořádá pobočka Brno – lektorka: J. Vaňková, datum konání 22.4., místo konání: Střední škola hotelová a služeb Kroměříž, Na Lindovce 1463, budova C – cvičné kuchyňky. Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-374/kurz-lusteninove-pokrmy-ve-wellness-kvalite
5) seminář – DORTY A DORTÍKY DO KAŽDKÉ CUKRÁRNY I KAVÁRNY - pořádá pobočka Šumava – lektorky: P. Berzsiová, A. Pechlátová, místo konání: SŠ zemědělská a potravinářská, Národních mučedníků 141, Klatovy, Cukrářská výrobna Centra praktického vyučování – v areálu školy. Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-383/seminar-dorty-a-dortiky-do-kazde-cukrarny-i-kavarny
Zdroj: AKC ČR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.