14. 3. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Gurmány potěší další kulinářskou akcí hotel Galik. Od pátku 16. do neděle 18. 3. budou v nabídce Farmářské speciality – různé druhy masa připravované na grilu, steaky či pečená býčí žebra. Kdo chce, může také ochutnat „hummus“.
Pod tímto nepříliš lákavým názvem se ukrývá pochoutka arabské kuchyně - studený předkrm v podobě uvařené a rozmačkané cizrny s česnekem.
Kdo má rád kvalitní hudbu, může v sobotu 17. 3. zamířit do blízké Zvonice Soláň, která chystá od 16 hodin koncert skupiny Cimbal Classic.
Závěr soboty si mohou zájemci zpestřit Country večerem s kapelou Sjezdaři v hotelu Galik nebo oslavou svátku Svatého Patrika, patrona Irska, v Cocktail baru v hotelu Lanterna.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.