Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Přijďte listovat s Lukášem Hejlíkem

Přijďte listovat s Lukášem Hejlíkem

07. 04. 2017 - HANUŠOVICE - Zveme Vás na zábavné čtení v Pivovarském muzeu 12. dubna od 6 hodin odpoledne. Lukáš Hejlík Vás se svým parťákem Tomášem Poláčkem pobaví čtením ze STOPu.

Ve skutečnosti není kniha STOP nic jiného než parádní rozjezd. Jde totiž o světové tažení ochmelky Poláčka křížem krážem stopem přes dva kontinenty. Podělí se s Vámi o drsné zážitky a vtáhne vás do hry. Přijďte si vychutnat jedinečnou atmosféru spolu s Ryzím pivem z hor.

LiStOVáNí je scénické čtení konkrétní knihy. A protože knihy nikdy neztratí své kouzlo věříme, že si společnou chvilku s knížkou skutečně užijete. Za deset let se Lukáši Hejlíkovi podařilo scénicky přečíst na 80 knih a LiStoVáNí si našlo své slušné místo v kultuře. Není to čisté divadlo ani čistá literatura. A pořád nejde o vyloženě masovou záležitost, ale zároveň to už dávno není alternativní projekt pro pár fandů. A přesně tohle cyklu scénických čtení sluší. Za čtení zaplatíte 30 Kč. Součástí bude prodej knihy i autogramiáda.



Zdroj: Mgr. Hana Matulová, iPublicity

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz