10. 04. 2017 - PŘEROV - Už 14. ročník kuchařské soutěže juniorů, žáků odborných gastronomických škol, MORAVSKÝ KUCHAŘ 2017 – RETIGO CUP 2017 se uskuteční 12. dubna v prostorách Gastrocentrum Moravia v Přerově.
Soutěž se koná také pod záštitou Asociace kuchařů a cukrářů, pobočky Brno a je pro soutěžící juniory nominační pro Gastrojunior Brno Bidfood cup 2018. Úkolem soutěžících je vymyslet a potom také uvařit soutěžní hlavní jídlo s přílohou z tříchodového menu s použitím předepsaných surovin, kdy hlavní surovinou bude kotleta bez kosti.
Časový harmonogram soutěže
7:30 KOUKAL MIROSLAV - Přerov
8:00 SVOBODA JAKUB - Olomouc
8:30 HLÁSNÁ NIKOLA - Litovel
9:00 MÍK ZDENĚK - Přerov
9:30 VARAĎA JAKUB - Zlín
10:00 SKOWRON JAKUB - Polsko
10:30 MICHALEC MICHAL - Trenčín (Slovensko)
11:00 VANTUCH MARTIN - Ostrava
11:30 KULICH DAVID - Kroměříž
12:00 HERZÁNOVÁ JANA - Mikulov
12:30 MANDERA PATRYCJA - Polsko
13:00 MRKVA JAKUB - Ostrava
13:30 PEKAŘOVÁ TEREZA - Moravská Třebová
14:00 MÁČALA ROMAN - Kroměříž
Více na www.gastromorava.cz
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.