Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

VELIKONOCE V PLATÝZU

VELIKONOCE V PLATÝZU

11. 04. 2017 - PRAHA - Už víte, kde ideálně začít velikonoční svátky? Máte plány kam na škaredou středu? V krásném a milém prostředí pasáže Platýz na Vás ve středu 12. 4. 2017 čeká velikonoční program plný tradic, zvyků a zábavy pro malé i velké.

Od 15:00 do 18:00 budete moci vyzkoušet pletení pomlázek, zdobení velikonočních perníčků, navštívit výtvarnou dílničku pro děti a především vyhrát mnoho zajímavých cen. Pro všechny šikovné dětičky máme připraveny zajímavé dárky a především na Vás čeká velikonoční stánek s možností zajímavé výhry. To vše v samém centru Prahy.

Pasáž Platýz ve středu 12. 4. 2017 od 15:00 do 18:00 hodin přivítá všechny dětské i dospělé návštěvníky. Po celou dobu konání akce Vám bude k dispozici výtvarná dílnička pro děti, možnost zdobení velikonočních perníčků a především kurz pletení pomlázek s možností jejich zakoupení. Slečny v krásných tradičních krojích Vám nabídnou krásná velikonoční vajíčka, která mohou být i výherní! Po celou dobu akce probíhá také možnost získání zajímavé výhry v našem velikonočním stánku. Otočte vajíčko a zjistěte, zda právě vy vyhráváte! Na všechny pilné děti čekají dárečky od jazykové školy Jipka, Mladé Fronty a také sladké odměny od merci nebo nimm2. Stavte se se svými blízkými, přáteli nebo rodinou a vychutnejte si příjemné velikonoční odpoledne.

Platýz je nemovitou kulturní památkou ve vlastnictví hlavního města Prahy, která ve svém středu skýtá klidnou, příjemnou a přátelskou atmosféru činžovního domu s pestrou nabídkou nákupů či posezení v kavárnách a restauraci. Přijďte tedy oslavit začátek jara a užít si společný čas se svými dětmi v samém centru Prahy.

Vstup i program akce je zcela zdarma. Více informací o této i mnoha dalších akcích, současném dění i bohaté historii objektu Platýz naleznete na Facebookových stránkách https://www.facebook.com/PlatyzNarodni37 .

Partneři akce: jazyková škola Jipka, merci, nimm2 a Mladá Fronta


Zdroj: Kamil Chalupa, CHM Communications, s.r.o.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz