Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Za omamnou vůní Provence

Za omamnou vůní Provence

26. 04. 2017 - Půvabná jihofrancouzská oblast, typická nádhernými přírodními scenériemi, olivovými háji a levandulovými poli, krajina prostoupena kamennými vesnicemi na kopcích i městy plnými umění a výtečné regionální gastronomie, to vše je Provence. Nelze opomenout ani zvláštní světlo, které zahaluje celou krajinu do magického lesku. To je příslib překrásné dovolené ve Francii.

AKC ČR pobočka Brno si Vás dovoluje pozvat  na pětidenní poznávací zájezd Za omamnou vůní Provence

PROGRAM ZÁJEZDU:

1. den: odjezd z ČR v ranních hodinách, směr Itálie, Francie.

2. den: V ranních hodinách příjezd do městečka Cassis, přejezd turistickým vláčkem do centra města. Krátká procházka spojena s prohlídkou místních cukráren. Poté odpočinek s pauzou na oběd, posezení v restauracích, bistrech či palačinkárnách. Možnost plavby lodí do malebných skalnatých zátok porostlých borovicemi, osobní volno, koupání na místní pláži v samotném centru města a nákupy.

3. den: Celodenní výlet za levandulovými poli nedaleko kaňonu řeky Verdon, zastávka u levandulových polí, průjezd kaňonem řeky Verdon s zastávkami na vyhlídkách, koupání v jezeře Sv. kříže (možnost pronájmu šlapadel, piknik), odjezd zpět k hotelu. Návrat na ubytování ve večerních hodinách.

4. den: celodenní pobyt v pulzujícím jihofrancouzském městě Cannes, prohlídka města s průvodcem (ochutnávka tradičních tapenád na místní tržnici). Posezení v místní patisserii zaměřené na čokoládové produkty s možností ochutnávky, odpočinek na plážích  podél třídy La Croisette (luxusní hotely Hilton, Carlton…). Odjezd do ČR ve směru na Itálii.

5. den: Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.


TERMÍN: 12. 7. – 16. 7. 2017

CENA: 5.500 Kč (v ceně je zahrnuta doprava, ubytování v centru Marseille v hotelu s kontinentální snídaní a služby průvodce, v ceně nejsou zahrnuty vstupy do památkových objektů)

KONTAKT: Eliška Dernerová, tel: 602 585 214, akcbrno2015@atlas.cz

Více informací ZDE

 

Zdroj: Eliška Dernerová, předsedkyně AKC ČR pobočky Brno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz