26. 04. 2017 - Půvabná jihofrancouzská oblast, typická nádhernými přírodními scenériemi, olivovými háji a levandulovými poli, krajina prostoupena kamennými vesnicemi na kopcích i městy plnými umění a výtečné regionální gastronomie, to vše je Provence. Nelze opomenout ani zvláštní světlo, které zahaluje celou krajinu do magického lesku. To je příslib překrásné dovolené ve Francii.
AKC ČR pobočka Brno si Vás dovoluje pozvat na pětidenní poznávací zájezd Za omamnou vůní Provence
PROGRAM ZÁJEZDU:
1. den: odjezd z ČR v ranních hodinách, směr Itálie, Francie.
2. den: V ranních hodinách příjezd do městečka Cassis, přejezd turistickým vláčkem do centra města. Krátká procházka spojena s prohlídkou místních cukráren. Poté odpočinek s pauzou na oběd, posezení v restauracích, bistrech či palačinkárnách. Možnost plavby lodí do malebných skalnatých zátok porostlých borovicemi, osobní volno, koupání na místní pláži v samotném centru města a nákupy.
3. den: Celodenní výlet za levandulovými poli nedaleko kaňonu řeky Verdon, zastávka u levandulových polí, průjezd kaňonem řeky Verdon s zastávkami na vyhlídkách, koupání v jezeře Sv. kříže (možnost pronájmu šlapadel, piknik), odjezd zpět k hotelu. Návrat na ubytování ve večerních hodinách.
4. den: celodenní pobyt v pulzujícím jihofrancouzském městě Cannes, prohlídka města s průvodcem (ochutnávka tradičních tapenád na místní tržnici). Posezení v místní patisserii zaměřené na čokoládové produkty s možností ochutnávky, odpočinek na plážích podél třídy La Croisette (luxusní hotely Hilton, Carlton…). Odjezd do ČR ve směru na Itálii.
5. den: Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.
TERMÍN: 12. 7. – 16. 7. 2017
CENA: 5.500 Kč (v ceně je zahrnuta doprava, ubytování v centru Marseille v hotelu s kontinentální snídaní a služby průvodce, v ceně nejsou zahrnuty vstupy do památkových objektů)
KONTAKT: Eliška Dernerová, tel: 602 585 214, akcbrno2015@atlas.cz
Více informací ZDE
Zdroj: Eliška Dernerová, předsedkyně AKC ČR pobočky Brno
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.