Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Škola vaření u moře v Itálii 2017

Škola vaření u moře v Itálii 2017

28. 04. 2017 - Škola vaření v Itálii je týdenní vzdělávací pobyt, který kombinuje odborné kurzy, exkurze a volnočasové aktivity. Pod vedením italských profesionálů absolvujte kurzy

1.      Pasta fresca e sughi (čerstvé těstoviny + omáčky)

2.      Pesce e frutti di mare (ryby + mořské plody)

3.      Caffè italiano e dolci (italská káva a dezerty)

4.      Risotti e carni (rizoto a masa)

5.      Pizza (pizza)


V ceně je ubytování v hotelu***, stravování formou plné penze, exkurze s degustacemi, tlumočení do českého jazyka. Ve volném čase můžete odpočívat na pláži, která je vzdálená 5 minut chůze od hotelu, sportovat anebo využít možnosti výletů do okolí.
Termíny a cena

·         sobota 27. května až sobota 3. června 2017 (5 nocí)

·         sobota 09. září až sobota 16. září 2017 (5 nocí)

·         sobota 16. září až sobota 23. září 2017 (5 nocí)



Celková cena činí pro žáky 10.870,-Kč (8470,-Kč + 100,-EUR). Na skupinu 12 žáků je 1 doprovod zdarma, na skupinu 20 účastníků jsou 2 doprovodné osoby zdarma.

Celková cena pro dospělé činí 11.870,-Kč (9.500,-Kč + 100,-EUR). Na skupinu 12 účastníků je 1 organizátor zdarma.
Doprava a pojištění

Doprava je zajištěna moderním autobusem s WC, klimatizací, TV, polohovacími sedačkami. Přesné místo odjezdu domluvím během srpna. Doporučujeme sjednat turistické pojištění (úrazové, odpovědnosti atd.)
Odborný program a exkurze

Italská pizza, těstoviny, ryby, mořské plody, zmrzlina a káva jsou známé a vyhledávané po celém světě. Na dobře vybavených pracovištích hotelové školy IAL a hotelů si vyzkoušíte moderní metody i tradiční postupy přípravy italské kuchyně. Používáme kvalitní lokální a sezonní suroviny. Italští lektoři vás naučí jak připravovat čerstvé domácí těstoviny z klasického i bezvaječného těsta, naučíte se barvení těsta přírodními látkami jako je barvivo ze sépie, rajský protlak nebo špenát. Vyrobíte si svou tradiční pizzu peci od vyválení placky až po vytažení z pece. Naučíte se upravovat mořské ryby a plody moře, uvařit tradiční italské rizoto, vyrobit tradiční dezerty podle originální receptury. Každý účastník si vyzkouší přípravu typické italské kávy: espressa a cappuccina.

Můžete se těšit i na edukativní exkurze a poznávací výlety s degustacemi italských produktů. Díky tomu se seznámí s italskou kulturou, mentalitou a okolím, kde pobyt proběhne.

·         Cesenatico – rybí trhy, historické centrum s přístavem a muzeem lodí.

·         Cervia – historické centrum, návštěva muzea soli, tradiční trh s farmářskými produkty;

·         Milano Maritima – ochutnávka bio-zmrzliny s výkladem o tradiční výrobě zmrzliny z primárních surovin.

·         Exkurze do výrobny vín a olivových olejů s ochutnávkou produktů.

·         San Marino – prohlídka historického jádra, ochutnávka likérů.
Ubytování a stravování
Ubytování je zajištěno v hotelech 3* v přímořských letoviscích. Pokoje pro žáky 2 - 4 lůžkové, pro učitele 2 - 3 lůžkové s vlastním sociálním zařízením jsou vybaveny lůžkovinami, ručníky, vysoušečem vlasů, TV, klimatizací, trezorem. V hotelech je wifi free.

·         Hotel Deborah 3* v Milano Marittima.

·         Hotel Golf & Beach 3* v Milano Marittima.

Plná penze včetně vody k jídlu. Snídaňový bufet, degustační oběd, večeře formou tříchodnového menu. Můžete se těšit na vynikající kuchyni a degustaci regionálních produktů. Ochutnáte pizzu, domácí těstoviny, mořské ryby a plody, zmrzlinu a tradiční dezerty.

Objednávky
Koordinátorem je Ing. Jan Kopecký
telefon 00420 777 622 097
email info@igp.cz
www.igp.cz

Více ZDE


Zdroj: www.akc.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz