Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

V Brně se bude ochutnávat celé Česko

V Brně se bude ochutnávat celé Česko

12. 05. 2017 - V sobotu 20. května zavítají na hrad Veveří u Brna milovníci jídla, delikates a zábavy. Čeká zde na ně jednodenní festival Ochutnej Česko.

Ochutnávat se zde bude všemi smysly. Uši potěší tradiční české písně a nástroje jako jsou dudy nebo harmonika. Na ústa čeká více než dvacítka stánku s pochutinami z České republiky. Hmat návštěvníci využijí v řemeslném trhu, kde si bude možné vyzkoušet ruční výrobu papíru nebo kovaných šperků. Kromě jídla a pití na návštěvníky čekají soutěže, kuchařská show nebo prohlídka hradeb. Chybět nebude ani program pro děti. Na ty kromě tradičních českých bonbónů a pamlsků čeká divadlo nebo šifrovací hra po hradě.

Rodinný festival Ochutnej Česko je zaměřený na gastronomii naší země. Cílem akce je představit tradiční výrobky a jídla z nich vytvořené. Návštěvníci tak budou moci ochutnat sýry z Beskyd, vína z Moravy, pivo z různých koutů České republiky nebo nejlepší masné výrobky v ČR. „Snažili jsme se od každého sortimentu vybrat jednoho až dva producenty, tak aby návštěvníci mohli ochutnat opravdu celou Českou republiku během jednoho dne“, říká jeden z organizátorů Pavel Pichler.

Akce představí i jednotlivé regiony a turistické atrakce. Prezentovat se zde budou vybrané hrady, města, destinace nebo zábavné parky. Více informací na www.ochutnejcr.cz

 

Zdroj: Mgr.Pavel Pichler

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz