Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

DO RUMFESTU ZBÝVÁ JEN PÁR DNÍ!

DO RUMFESTU ZBÝVÁ JEN PÁR DNÍ!

16. 05. 2017 - PRAHA - Čas se neúprosně řítí vpřed a čtvrtý ročník Rumfestu je za dveřmi.

Již jsme vás informovali o počtu vystavovatelů, kterých je za dobu konání akce nejvíce, a odhalili jsme, že součástí programu bude i barmanská soutěž Sea Fashion. Šestnáct barmanů a barmanek nyní bojuje o přízeň  - na naší  facebookové fan page Rumfest by Barlife jsme spustili hlasování. Do finále, které proběhne právě v rámci Rumfestu, se mohou dostat jen čtyři, postoupí ti, jejichž drink získá nejvíce lajků. Do hlasování se můžete zapojit i vy - stačí dát like vašemu favoritovi.

Součástí odpoledního programu budou i semináře. Marcela Krčálová z Jordi's předvede párování čokolády s rumem a přiblíží vám historii a výrobu čokolády. Václav Jahn z La Casa de la Havana Vieja se zaměří na agricole rumy a seminář Tomáše Kučery z Barlife Akademie by si neměl nechat ujít žádný nováček ve světě rumů, ačkoli zopakování neuškodí ani těm ostřílenějším. A zástupci firmy Rumako předvedou novinku na českém trhu, rum McCoy. To vše na Rumfestu.

Pro naladění na tu správnou atmosféru jsme pro vás i letos ve spolupráci s vybranými bary připravili Prague Rum Cocktail Week. Klasické, téměř zapomenuté, ale i nové zajímavé koktejly z rumu si po celý příští týden můžete vychutnat například v AnonymouS, Buddha Baru, La Casa de la Havana Vieja či Hard Rock Café a dalších. Více informací o barech, které se zapojily, najdete na facebookové stránce Rumfestu.

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK
Vstupenky do 19. května můžete zakoupit za předprodejní cenu 200 Kč, na místě pak za 250 Kč. Tak neváhejte! Pro předplatitele Barlife platí jako každý rok vstup zdarma.​

Více ZDE

 

Zdroj: Barlife

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz