Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vinařská akce roku je za dveřmi

Vinařská akce roku je za dveřmi

18. 05. 2017 - PRAHA - Výstaviště „PVA EXPO PRAHA“ Letňany se ve dnech 29. až 31. května 2017 opět stane místem zasvěceným vínu, jeho kulturní propagaci a prostorem pro mnoho obchodních setkání.

Pořadatelé získali pro veletrh poprvé i nejmodernější z letňanských výstavních hal, ve které se nově představí tuzemští vinaři, a na návštěvníky také čeká rozsáhlý a velmi atraktivní doprovodný program. Na Wine Prague 2017 míří i řada hvězdných osobností ze všech oborů vinařského světa. To vše jednoznačně napovídá tomu, že veletrh Wine Prague potvrdí své výsadní postavení největší a nejdůležitější vinařské akce u nás a současně významného veletrhu vína ve střední Evropě. Wine Prague 2017 je událostí, kterou by si žádný profesionál z oboru ani poučený milovník vína neměl nechat ujít.

Pořadatelem Wine Prague 2017 je, podobně jako v předchozích letech, společnost Yacht, s. r. o., s dlouholetými zkušenostmi s pořádáním velmi úspěšných výstav a veletrhů. Hlavním mediálním partnerem a spoluorganizátorem tohoto profesionálního svátku vína se stal časopis WINE & Degustation. Veletrh Wine Prague 2017 se koná za podpory Vinařského fondu ČR a partnery se staly Asociace sommelierů České republiky, soutěž Oenoforum a společnost Crystalex, která je také hlavním dodavatelem skla, z nějž se bude na veletrhu degustovat.

Novinkou letošního roku je uzavření strategického partnerství s minerální vodou Korunní, která bude jako jediná certifikovaná minerálka vhodná k vínu výhradním dodavatelem vody na veletrh Wine Prague 2017.

03383-356.jpg

Doprovodný program

Součástí veletrhu je rozsáhlý doprovodný program zcela unikátních degustací a prezentací. Jeho aktuální podobu naleznete www.wineprague.com.

 

Zdroj: www.wineprague.com

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz