Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ZDRAVÁ GASTRONOMIE NA ZLÍN FILM FESTIVALU

ZDRAVÁ GASTRONOMIE NA ZLÍN FILM FESTIVALU

23. 05. 2017 - ZLÍN - Už za několik dní ožije Zlín největší a nejstarší přehlídkou filmů pro děti a mládež na světě.

Letošní 57. ročník Zlín Film Festivalu nabídne milovníkům filmu 326 snímků z rekordních 62 zemí světa. Filmový program již tradičně doprovází i bohatý kulturní a společenský program na různých místech Zlína.

V letošním roce si ale úplně poprvé na své přijdou během festivalu i milovníci dobrého jídla a nejen oni. Jeho součástí totiž bude i speciální gastro zóna, která se zaměří na prezentaci moderní gastronomie a trendů v této oblasti. Projekt  připravili organizátoři festivalu společně s Fakultou technologickou uTB ve Zlíně.

03391-368.jpg

V  průběhu  celého  festivalu  nabídne tato  zóna, kromě  zajímavých  produktů  regionálních  vystavovatelů a producentů zdravé výživy,řadu tradičních i netradičních ochutnávek  a  zajímavé  workshopy a přednášky. V rámci tohoto edukativního a interaktivního  projektu  se  tak v zámku a jeho okolí představí renomovaní odborníci Fakulty technologické,  aby  festivalové hosty seznámili s různými tématy – Jak se stát mistrem   kuchyně, Jedlé květy, Zelné koření, Anomálie  vody  nebo  Voda  základ  života, Hmyz očima třetího tisíciletí, Ovoce, které  neznáte, Co takhle dát si řasy, není sýr jako sýr a dalšími.

Cílem organizátorů festivalu je poskytnout návštěvníkům atraktivní formou informace o zdravém životním stylu a zdravém stravování.

Gastro  park  je  součástí  nově  vytvořené  Relax gastro zóny v okolí zlínského zámku a bude k dispozici od 26. května  do  3.  června v  době  od  10.00  do  19.00 hod.

Více  o  festivalu  i  programu  jednotlivých zón na www.zlinfest.cz

03391-367.jpg

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz