Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

FESTIVAL MALÝCH PIVOVARŮ POČTVRTÉ V NAPAJEDLÍCH

FESTIVAL MALÝCH PIVOVARŮ POČTVRTÉ V NAPAJEDLÍCH

24. 05. 2017 - NAPAJEDLA - Napajedla již počtvrté ožijí přehlídkou malých pivovarů a dobré hudby a zábavy k tomu.

Přijďte ochutnat zajímavá a netradiční piva v sobotu 24. června od 15.00 hod. na nově rekonstruovaném nádvoří Nového Kláštera v Napajedlích.

Představí se pivovary Pod Pralesem Velké Karlovice, Velický  Bombarďák,  Otrokovický  minipivovar  Harleypub, Dobré pivo z uherského Hradiště, Pivovar Pod Kněží horou v Bzenci, 1. selský pivovárek Kroměříž, Minipivovar Valášek Vsetín, Zlínský švec, Syrovar Syrovín a Jarošovský pivovar.

03393-374.jpg

V průběhu dne můžete hlasovat o nejlepší pivo festivalu a zahrát si na některé z pivních soutěží. Nedílnou součástí festivalu a dobrého piva, je dobrá hudba. Jako první kapela zahraje mladá zrající SKA-punková krev z jihu Čech Gangsta SKA. Energická šestičlenná parta vás oslní zajímavou kombinací punku a skáčkových riffů spolu s dechovou sekcí – trubkou a saxofonem. Následovat bude kapela ARRHYTHMIA, originální hudební seskupení čtyř violoncellistů s bubeníkem. Závěr večera bude patřit rock-popové kapele Aventis z napajedel.

Na své si návštěvníci příjdou i u kavárny Café Klášter a stánku grilovaného občerstvení. Na  Festival malých pivovarů vezměte celou rodinu – děti se zabaví při sportovních aktivitách, pořádaných Domovem dětí a mládeže Matýsek. Vstupné na celodenní akci je 100 Kč a 150 Kč vstupné i s pivním krýglem s logem festivalu. Více informací na www.kknapajedla.cz nebo www.facebook.com/kknapajedla

03393-375.jpg
Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz