Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

FESTIVAL POD KOMÍNEM ŘINESE ZÁBAVU PRO KAžDÉHO

FESTIVAL POD KOMÍNEM ŘINESE ZÁBAVU PRO KAžDÉHO

24. 05. 2017 - ZÁHLINICE - V Záhlinicích na Kroměřížsku vypukne další ročník festivalu nazvaného Pod komínem. Pořádá jej Záhlinický pivovar a je určen všem bez rozdílu věku či pohlaví.

Přijďte se pobavit a také dobře najíst a napít.


Hudební festival Pod Komínem se koná 23. až 24. června v areálu pivovaru Záhlinice. Na dva dny tam vyroste stanové městečko a rozproudí se akce, která má za cíl pobavit malé i velké návštěvníky.

Na všechny čeká bohaté občerstvení, na malé dětský koutek, na větší hudební workshopy, na dospělé vynikající pivo, a na všechny pak spousta hudby v podání mnoha kapel.

V pátek 23. června začíná program v 18.00 hod. Vystoupí kapely Otisk, Pouta a Kofe@Vlna. Pak se návštěvníci mohou těšit na humornou talk show na stojáka v podání Nasty, Daniela Čecha a Arnošta Frauenberga.

Sobotní program začne dříve, již v 13.10  hodin.  Na  pódiu se vystřídají kapely a písničkáři Hrnek, Careta, Passage, Sasaband, Pavel Tabásek & Partyja, Embéčka (koncert sklep), Marien, Jarret a Pozdní sběr. Po ukončení programů noc nekončí a pokračuje se na Jamm Sessionu u táborového ohně. Akci moderuje Blanka Prudilová.

První ročník festivalu Pod komínem se uskutečnil  v  roce  2011.  navázal  na  akci  Otevírání pivovarských sklepů, která měla velice pozitivní ohlasy. Navíc areál sladovny a pivovaru vybízí k pořádání venkovních akcí, a tak vznikl nápad pořádat každoročně hudební festival, který by obsáhl širokou škálu  hudebních  žánrů. Následující rok 2012  byl  vynechán.  „Dali jsme si rok pauzu, abychom se zaměřili na spoustu potřebných zlepšení a zajištění bohatšího programu pro následující ročníky. To se nám podařilo a od roku 2013 festival jenom roste. Díky vám, návštěvníkům, kteří každoročně přibýváte, můžeme dále zajišťovat výborný program v úžasném areálu. Věříme, že si uděláte v kalendáři poznámku – navštívit  festival  Pod  komínem,“  zvou všechny pořadatelé.

V roce 2016 byl otevřen Záhlinický pivovar, který je hlavní pořadatel akce.

ZÁHLINICKÝ PIVOVAR ZÍSKAL CENNOU TROFEJ

Na  největší  pivovarnické  degustační  soutěži Zlatá pivní pečeť 2017, která se v únoru uskutečnila v rámci mezinárodního pivního festivalu na výstavišti v Českých Budějovicích, zvítězila piva z Pivovaru Záhlinice, a to hned ve dvou kategoriích. Vídeňský ležák 11% v kategorii Evropský ležák a Vídeňský ležák a pivo Svateční speciál 13% v kategorii Speciální polotmavé pivo z minipivovru. Lokální pivovar navazuje na tradici původního  pivovaru  založeného  v  roce  1895. 
Vaří zde tradiční české pivo z původních surovin a sladu, který vyrábí ve vlastní sladovně v Záhlinicích.

03394-377_PECET_2017.jpg

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz