25. 05. 2017 - Asociace kuchařů a cukrářů pro vás chystá v květnu a červnu zajímavé gastroakce.
1) dvoudenní kurz – ČOKOLÁDA + ZMRZLINA – pořádá pobočka Brno – lektoři: Miloslava UHERKOVÁ, Blanka VAVŘÍKOVÁ a Jakub DERNER, datum konání: 27. – 28.5., místo konání: CESK a.s., Jarní 44, Brno
Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-389/kurz-cokolada-+-zmrzlina
2) seminář – JAK VYUŽÍT TECHNOLOGIE NA CUKRÁRNĚ A PŘI SOUTĚŽÍCH – pořádá pobočka Praha a střední Čechy – lektoři: kuchař firmy Retigo, technoložka firmy Almeco a František BUCHAL, datum konání: 30.5., místo konání: Almeco, Škvorecká 1803, Úvaly
Více informací a přihláška k dispozici zde: http://www.akc.cz/seminar-384/seminar-jak-vyuzit-technologie-na-cukrarne-a-pri-soutezich-soker-holdomat-cukrarske-nazvoslovi-a-ukazka-stava-topink-pyre-atd-
3) soutěž SLEZSKÝ BIGOS NA HRADĚ
Datum konání: 27.5., místo konání: Slezskoostravský hrad, Hradní 1, Slezská Ostrava
Více informací: http://www.akc.cz/soutez-263/slezsky-bigos-na-hrade-2017
4) GASTRONOMICKÁ SLAVNOST NA ZICHOVCI ANEB VZPOMÍNKA NA MISTRA KUCHAŘE LADISLAVA NODLA
Datum konání: 3.6., místo konání: Zichovec 99, Zichovecký pivovar
Součástí slavnosti bude soutěž pro profesionální a hobby kuchaře v přípravě kuřecí rolády. Více informací a přihlášky do soutěže: http://www.akc.cz/akce-370/gastronomicka-slavnost-na-zichovci-aneb-vzpominka-na-mistra-kuchare-ladislava-nodla
5) MIKULOV GOURMET FESTIVAL 2017 – 8.ročník
Datum konání: 2.- 4.6., místo konání: Mikulov
Více informací: http://www.mgfest.cz/
6) ZÁJEZD DO SRN – ŠKOLENÍ PRO CUKRÁŘE – NOVÉ SUROVINY
Datum konání 7.- 9.6., místo konání: Hannover
Více informací: http://www.akc.cz/akce-390/tematicky-zajezd-do-srn-skoleni-pro-cukrare-nove-suroviny
Těšíme se na setkání s Vámi!
Zdroj: Romana Vodičková, AKC ČR
Foto: Pixabay
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.