Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Národní tým kuchařů uvaří pro ikonu českého basketbalu

Národní tým kuchařů uvaří pro ikonu českého basketbalu

25. 05. 2017 - PRAHA - V rámci XI. ročníku Prague Food Festivalu se tuto neděli 28. 5. 2017 ve 13 hodin na Vyšehradě uskuteční autogramiáda Tomáše Satoranského, hráče americké NBA a českého národního basketbalového týmu.

Při této příležitosti připraví Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR, v čele s kapitánem týmu Janem Horkým, sto porcí barokního degustačního menu zdarma pro návštěvníky festivalu. I vy můžete být svědky střetu reprezentantů naší země ve dvou odlišných disciplínách.

03403-4.jpg

Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR, který má za sebou úspěšné prezentace v Singapuru, Stuttgartu a na olympiádě v Erfurtu, přichystají menu s názvem “Baroko všemi smysly“. Prvním chodem jsou brambory v popelu s uzenou slaninou a želé ze syrovátky. Hlavním chodem je pečená křepelka na grilu s omáčkou z kozího sýra a s krupetem. Dezert s názvem Jaro představuje hrášková zmrzlina s meduňkou, pohanková kaše s medem a čerstvé ovoce.

03403-1.jpg

Tomáš Satoranský (25 let) je v současné době jediným Čechem, který hraje v americké národní basketbalové lize NBA a to v dresu Washington Wizards. Před tím pět let působil v Seville a pak ve slavném týmu FC Barcelona. Před pár dny se vrátil na chvíli na prázdniny do České republiky, kde bude hrát s českou basketbalovou reprezentací. Kromě sportu, miluje Tomáš filmy, zeměpis a gastronomii. Fanoušci mají unikátní příležitost potkat se s ním právě na Prague Food Festivalu na stánku Czech Specials, Baroko všemi smysly.

03403-50.jpg

Vstupenky na Prague Food Festival jsou k dispozici v síti Ticketstream za 450 Kč na místě za 550 Kč.

Zdroj: Pavel Maurer, MauMau

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz