Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vladimir 518 - nová tvář Red Bull Hero Can

Vladimir 518 - nová tvář Red Bull Hero Can

07. 06. 2017 - Doposud výsadnímu postavení sportovců odzvonilo.

Guru české hip hopové scény Vladimir 518 se stal prvním umělcem, jehož tvář a podpis nese další limitovaná edice Red Bull Hero Can. Red Bull tím posunul dlouholetou spolupráci na další úroveň.

Spojení Red Bullu a Vladimira 518, jednoho z klíčových umělců českého rapu, majitele labelu BiggBoss a současně výrazné popkulturní osobnosti, funguje již delší dobu. Red Bull nechyběl při natáčení několika jeho videoklipů, na koncertech či koncertních šňůrách nejen s Red Bull Tour Busem. Vydání speciální edice plechovky je výrazem poděkování a uznání za dlouhá léta strávená na netradiční cestě plné zážitků a bez nutnosti dělat jakékoliv kompromisy. Současně se jedná o oslavu Vladimirovy třetí desky Ultra! Ultra!, která vyšla 25. 5. a k níž se váží koncerty v Praze, Brně, Bratislavě a Ostravě.

„Spolupráci s lidmi v Red Bull Culture Marketingu považuji za něco, co funguje skoro na rodinné bázi. Naše spolupráce trvá už poměrně dlouho a teď přišel čas, udělat další krok a dát jasný feedback o našem společném přátelství. Proto jsem šel i do tak nestandardní situace, jako je dát svůj obličej na produkt.“ vysvětluje Vladimir 518, proč kývl na netradiční nabídku.

Zdroj: Jana Kalinová

Redakčně kráceno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz