Štamgast & Gurmán

Salát s kuřetem marinovaným v pestu ze sušených rajčat

Autor receptu
Crest Communications, a.s.

Recept pro vás uvařil
Crest Communications, a.s.

(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
1 balení kuřecích prsních řízků DZ Klatovy
Salát Lolo Biondo
Červená salátová čekanka (Radicchio)
Salátová okurka
Cherry rajčata
Bazalka
Pesto ze sušených rajčat
Olivový olej
Sůl
Pepř
 

Postup
Kuřecí prsa omyjeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Naložíme do směsi pesta ze sušených rajčat, olivového oleje a bazalky a necháme v chladu odležet, ideálně přes noc. Saláty opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a natrháme. Rajčata a okurku nakrájíme, smícháme se saláty, přidáme čerstvou bazalku a zakápneme olivovým olejem. Naložené maso vyjmeme z marinády, necháme mírně okapat a orestujeme na suché pánvi. Nakonec přidáme k zelenině.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz