16. 06. 2017 - Soutěž je otevřena pro všechny ženy a muže od 21 let, kteří úspěšně absolvovali učební obor kuchař/kuchařka nebo odbornou gastronomickou školu a aktivně pracují v oboru.
Soutěž se skládá ze dvou kol – korespondenčního a finálového.
První kolo probíhá písemnou formou, druhé kolo potom praktickou ukázkou – příprava kalkulace a pokrmu dle písemné práce z 1.kola.
Soutěžní úkol:
Příprava moderního tříchodového menu, vycházející z tradiční české kuchyně a sezóny
Termín zaslání přihlášek do korespondenčního kola soutěže je 31. 7.
Finále se uskuteční 5.10. jako součást doprovodného programu veletrhu
FOR GASTRO & HOTEL, Výstaviště PVA EXPO Praha – Letňany
Více informací naleznete na webových stránkách: http://www.akc.cz/soutez-266/kuchar-roku-2017-2018
Zdroj: AKC ČR
Ilustrační foto: Pixabay
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.