Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Za omamnou vůní Provence

Za omamnou vůní Provence

21. 06. 2017 - Půvabná jihofrancouzská oblast, typická nádhernými přírodními scenériemi, olivovými háji a levandulovými poli, krajina prostoupena kamennými vesnicemi na kopcích i městy plnými umění a výtečné regionální gastronomie, to vše je Provence.

Nelze opomenout ani zvláštní světlo, které zahaluje celou krajinu do magického lesku. To je příslib překrásné dovolené ve Francii.



PROGRAM ZÁJEZDU:

1. den: odjezd z ČR v ranních hodinách, směr Itálie, Francie. 2. den: V ranních hodinách příjezd do městečka Cassis, přejezd turistickým vláčkem do centra města. Krátká procházka spojena s prohlídkou místních cukráren. Poté odpočinek s pauzou na oběd, posezení v restauracích, bistrech či palačinkárnách. Možnost plavby lodí do malebných skalnatých zátok porostlých borovicemi, osobní volno, koupání na místní pláži v samotném centru města a nákupy. 3. den: Celodenní výlet za levandulovými poli nedaleko kaňonu řeky Verdon, zastávka u levandulových polí, průjezd kaňonem řeky Verdon s zastávkami na vyhlídkách, koupání v jezeře Sv. kříže (možnost pronájmu šlapadel, piknik), odjezd zpět k hotelu. Návrat na ubytování ve večerních hodinách. 4. den: celodenní pobyt v pulzujícím jihofrancouzském městě Cannes, prohlídka města s průvodcem (ochutnávka tradičních tapenád na místní tržnici). Posezení v místní patisserii zaměřené na čokoládové produkty s možností ochutnávky, odpočinek na plážích  podél třídy La Croisette (luxusní hotely Hilton, Carlton…). Odjezd do ČR ve směru na Itálii. 5. den: Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.



TERMÍN: 12. 7. – 16. 7. 2017



CENA: 5.500 Kč (v ceně je zahrnuta doprava, ubytování v centru Marseille v hotelu s kontinentální snídaní a služby průvodce, v ceně nejsou zahrnuty vstupy do památkových objektů)



KONTAKT: Eliška Dernerová, tel: 602 585 214, akcbrno2015@atlas.cz

http://www.akc.cz/akce-379/za-omamnou-vuni-provence-zajezd



Těšíme se na Vás!



Eliška Dernerová
předsedkyně AKC ČR pobočky Brno

Foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz