Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nová gastroshow v televizi

Nová gastroshow v televizi

30. 3. 2012 - V nové kulinářské show Jak šmakuje Moravskoslezsko Vám šéfkuchaři Mirek Horák a Tomáš Smoček vaří regionální recepty, které uspěly ve stejnojmenné soutěži. Jídlo podle krajového receptu nejen uvaří, ale také přidají jeho příběh.

Hlavní zásluhu na projektu má hejmanství moravskoslezského kraje, náměstek hejtmana kraje pro cestovní ruch pan ing. Jiří Vzientek. "Jako náměstek hejtmana kraje pro cestovní ruch je mým cílem cestovní ruch v našem rozvíjet a co nejlépe propagovat v rámci celé ČR a samozřejmě i zahraničí. Je důležité, aby se turista v našem kraji cítil co nejlépe, a k tomu se zkrátka potřebuje také dobře najíst, a nejlépe ochutnat místní speciality."

Zvláštní poděkování z kuchařky Jak šmakuje Moravskoslezsko?
Projekt "Jak šmakuje Moravskoslezsko" vznikl díky myšlenkám pánů Tomio Okamury, Romana Vaňka a Jiřího Vzientka. Realizační tým v čele s gastro odborníky pány Mirkem Horákem a Tomášem Smočkem pak vdechl těmto myšlenkám život. Všem zmíněným patří velký dík za snahu a ochotu, kterou projevili při pokusu o znovunalezení pokladů v podobě regionálních jídel našich babiček.

Myšlenka je jednoduchá - do ankety byly širokou veřejností zaslány recepty, ze kterých se následně vytvořila kuchařka Jak šmakuje Moravskoslezsko? Tuto myšlenku využila Televize Polar, která spustila vysílání 5. března 2012 a tedy nevídanou silou přibližuje široké veřejnosti tyto skvosty regionální kuchyně. Pořad Jak šmakuje Moravskoslezsko? má premiéru každé úterý v 18:10 na TV Polar, která také vysílá online na svých internetových stránkách www.polar.cz a všechny pořady jsou řazeny v archivu na www.polar.cz, takže jsou veřejnosti kdykoliv k dispozici.

Gastroshow Jak šmakuje Moravskoslezsko se natáčí v restauraci Rožnovský Rynek ve Společenském domě v Rožnově pod Radhoštěm a hlavními aktéry gastroshow jsou pánové Mirek Horák a Tomáš Smoček.

 

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz