Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Cukrovinka pro milovníky exotických chutí

26. 2. 2011 Společnost Manner představuje novinku, která svoji chutí a designem navodí letní atmosféru. Casali Schoko – Mangos mají jemnou ovocnou a delikátní chuť. Ta je kombinací exotického ovoce manga a kvalitní křupavé Manner čokolády s vysokým procentem kakaa, díky jejíž hořkosti dokonale vynikne jemná chuť náplně. Ta je vyrobena pouze z přírodních složek bez použití umělých barviv  a konzervačních látek. Novinka Casali Schoko – Mangos rozšiřuje Casali řadu banánků a jahod v čokoládě. K dostání je ve sto padesáti gramovém praktickém balení. 

  „Kvalita se stává v České republice stále sledovanějším aspektem při nakupování potravin. Mnoho z nás již sleduje parametry kvality u základních surovin, kterými jsou máslo, mléčné výrobky či pečivo. Řada lidí si ale stále neuvědomuje, že rozdíly v kvalitě mohou být i v takových drobnostech, kterými jsou právě cukrovinky. A protože jich v průběhu dne zkonzumujeme poměrně velké množství, měli bychom sledovat složení i těchto výrobků. Například obsah ztužených rostlinných tuků, které jsou pro náš organismus těžko stravitelné,“ říká Aleš Aldo Koláček, marketingový ředitel společnosti Manner. „Lidé si stále více oblibují exotické chutě a zimní období považujeme za ideální k uvedení této novinky, protože po Vánocích mají lidé chuť na něco sladkého, ale zároveň osvěžujícího. Stejně jako u ostatních výrobků  Casali jsou při výrobě Casali Schoko - Mangos používány pouze přírodní látky, vysoké procento kakaa v čokoládě a ovoce v ovocné náplni. Ta navíc obsahuje přírodní želatinu agar agar, která je pro kosti a klouby velice důležitá. Věříme, že zákazníci budou stále častěji dbát na rozdíly mezi  cukrovinkami a rozlišovat kvalitní od méně kvalitních,“ dodává Aleš Aldo Koláček.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz