Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Otrokovické letní slavnosti 2017 nabídnou zábavu pro všechny

Otrokovické letní slavnosti 2017 nabídnou zábavu pro všechny

14. 07. 2017 - OTROKOVICE - Rockové, popové, country či bluesové kapely, diskotéka, kvalitní dechovka, letní kino, závody dračích lodí, pestrý program pro děti a mnoho dalšího nabídnou Otrokovické letní slavnosti 2017, které se uskuteční ve dnech od 14. do 16. července.

Tento multižánrový festival svůj bohatý program představí ve všech částech Otrokovic a zváni a vítáni jsou nejen obyvatelé našeho města, ale i návštěvníci z širokého okolí. Letní zábavu si můžete užít zdarma, vstupy na koncerty a další doprovodné akce jsou volné.

Zahájení festivalu proběhne před hotelem Baťov – Společenský dům v pátek úderem 17 hodiny. Představí se kapela Kochta Band a zdravici přednese starosta města Jaroslav Budek společně s představiteli partnerských měst. Po „Kochťácích“ zazní výborné balkánské disko v podání známé party Circus Problem a poté se již rozjede show kapely Tři sestry Banditos. Na pódiu ve stanu za kašnou je připravena afterparty, kde se mohou s nejrůznějšími DJ-s bavit návštěvníci až do nočních hodin. A to není vše – v parku před poliklinikou od 21:30 hodin zájemci zhlédnou slavný film „La La Land“.

„To hlavní přijde ale jako vždy v sobotu. A program je opravdu nabitý. Na hlavním pódiu v dopoledních hodinách zazní známé hity v podání oblíbené dechové hudby Boršičanka, odpolední program pak otevře dětská show Světlany Nálepkové a Petra Máchy. V podvečer vystoupí Naďa Urbánková s Bokomarou, dále pak zpěvák a bavič Voxel a od 20:45 se mohou návštěvníci těšit na známou kapelu Buty. Pestrý program završí koncert kapely Queenie, což je světový revival britské rockové legendy, skupiny Queen,“ vyjmenoval dramaturg Otrokovické BESEDY Dalibor Dědek program na hlavním pódiu v parku před Společenským domem. Doplnil, že i na vedlejší scéně ve stanu „za kašnou“ se mohou lidé těšit na vystoupení kapel různých žánrů, stejně jako v Kvítkovicích na návsi. V Rekreační oblasti Štěrkoviště od 9 do 18 hodin proběhnou tradiční a oblíbené závody dračích lodí a v přístavišti ve čtyřicetiminutových intervalech nabídne výletní loď Morava okružní jízdy za poplatek 30 korun. V parku vedle hotelu Baťov se představí výtvarný spolek Rozumění a další výtvarné spřízněné spolky, v 16 hodin se uskuteční ukázkové pálení keramiky, která je spojena s historií pití čaje. A v parku u polikliniky, opět večer, se bude promítat film „Fantastická zvířata a kde je najít“.


Zdroj: Ing. Zdeněk Urbanovský, Centrála cestovního ruchu Východní Moravy

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz