Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

DALŠÍ NABÍDKA AREÁLU PIVOVARU INVESTORŮM

DALŠÍ NABÍDKA AREÁLU PIVOVARU INVESTORŮM

11. 8. 2017 - Znojemská radnice pokračuje v záměru dlouhodobého pronájmu dalších vybraných objektů nacházejících se v areálu pivovaru. Přilákat investory by měly i nové inženýrské sítě, které město v areálu pivovaru právě buduje.

K pronájmu je nabízena budova bývalých ležáckých sklepů a spilky, budovy bývalé strojovny, kotelny a paty komína a také budova bývalých šaten. Vítaný je podnikatelský záměr, jenž zapadá do koncepce rozvoje cestovního ruchu ve městě.

„Rozhodli jsme se jít stejnou cestou jako v případě prvního investora – Znojemského městského pivovaru. Nabízíme k dlouhodobému pronájmu tři objekty, přičemž investor ponese veškeré náklady s nutnou rekonstrukcí. Samozřejmostí je dodržení územní studie využití pivovaru. V podmínkách dlouhodobého pronájmu máme také jasně stanovenou časovou osu pro rekonstrukci prostor. Naší snahou je přivést do areálu jen solventní investory, kteří mají jasnou představu a plán, jak svou činností k rozvoji této lokality přispět. Věřím, že se nám tyto investory podaří najít,“ říká starosta Znojma Vlastimil Gabrhel.

 

Zdroj: Ľuba Peterková, Znojemské LISTY

Foto: www.znojmocity.cz


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz