Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

HLASUJTE V SOUTĚŽI MŮJ VINAŘ ROKU PRO VINAŘE VOC ZNOJMO

HLASUJTE V SOUTĚŽI MŮJ VINAŘ ROKU PRO VINAŘE VOC ZNOJMO

16. 8. 2017 - Prestižní soutěž Vinař roku se blíží do finále. Hlavní část soutěže, tu odbornou, mají ve své moci špičkoví degustátoři z celého světa a než vydají konečný verdikt, musí degustovat stovky soutěžních vzorků.

Letos ale může svého nejoblíbenějšího vinaře zvolit i veřejnost. Pojďte do toho a podpořte vinaře VOC Znojmo!

 

Hlasovat můžete pro následující vinařství z VOC Znojmo: Vinařství LAHOFER, Vinařství rodiny Špalkovy, ZNOVÍN ZNOJMO a VINICE – HNANICE. Hlasovat je možné až do neděle 20. srpna na http://vinarroku.cz/muj-vinar-roku-2017/ (odkaz na hlasování najdete na konci stránky).

 

„Kromě toho, že podpoříte svého oblíbeného vinaře, se můžete těšit i na hodnotné ceny od organizátorů. Budeme proto velice rádi, pokud některému z našich vinařů pošlete svůj hlas,“ vyzývá předseda VOC Znojmo František Koudela.

 

A na jaké ceny se můžete těšit?

1x – Víno na rok zdarma - tedy láhev vína na každý kalendářní den v roce

1x – Kombinovaná lednice Whirlpool z nové řady Supreme NoFrost model BSNF8452 OX

5x – Předplatné časopisu Wine&Degustation

5x – Sada prémiových olejů z lisovny Hanys

10x – Kniha Průvodce nejlepšími víny České Republiky

 

 

Vinař roku je prestižní nezávislá soutěž, jejímž cílem je hodnotit kvalitu vína produkovaných vinaři a vinařstvími z České republiky. Podílejí se na ní prvotřídní sommelieři z České republiky i ze zahraničí. Pořádá ji Český archiv vín ve spolupráci s Vinařskou asociací ČR a Asociací sommelierů ČR. Kompletní výsledky jsou na webu www.vinarroku.cz.

 

Zdroj: Mgr. František Koudela, předseda VOC Znojmo, z.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz